infineon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим бездомните кучета...
Collapse
X
-
bubachko
Коментар
-
Перничани пропищели от бездомните кучета, и решили да звъннат на разните комисии, фондации...-- Ало, "четири уапи уи сте?" - -- Да, кажете? -- Аве искаме да ви кажем, тука тия кучета станаха много,одат на гуутници, апат ни, еуате да видиме кво че ги праеме? ...-- Добре, спокойно, ще изпратим хора да ги кастрират ! --Аве нешо не ни разбрахте, те не ни е.@т, те ни апат! !Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
bubachko
muns61 написа:http://news.ibox.bg/news/id_1450810322
Коментар
-
Аз пък не виждам нищо хуманно в кастрирането. По-добре да пе ликвидират вместо да те кастрират.- то това живот ли е!?А изобщо защо се употребява думата хуманно за животни?Природозащитници - друг път. Осиновил синковеца 100 кучета... Като ги е осиновил - да си ги гледа да го видя колко време ще е природозащитник. Като не си изпълнява задълженията на осиновител - в кауша!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
По време на Великден и Гергьовден ще има масов геноцид и убиване на млади гръбначни агнета. Призовавам да се вземат мерки, а тези които са приели този закон да бъдат вкарвани в затвора ако се установи че са ги яли Този закон е абсурдно малоумен. Да убиеш куче е престъпление, а да убиеш агне не е.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
В САЩ природозащитници няма ли, бе?РЕТА, Грйнпийс и още много други ... Но нещата там са решени:животното стои в приюта 14 дни, ако никой не го потърси през това време - евтаназия!Защо никога не копирахме нещо добро от хАмериканците?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Съгласен. Американците не са тобкова богати, че да строят приюти за кучета.Ако ви ухапе куче, ако ви погледне накриво, или не дава да припарите до в къщи, или да си слезнете от колата, обадете се тук:ОП "ЕКОРАВНОВЕСИЕ" адрес: бул. "Мария Луиза" 88, ст. 302 директор: Петър Петровтелефон: 931 4160факс:831 0177имейл: ecoravnovesie@mail.orbitel.bg интернет страница:http:// www.ecoravnovesie.com Ако и това не помогне - има аспирин - не е отрова.Ако ме нападне куче, ще го застрелям при самоотбрана.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
http://www.standartnews.com/blogs/martin_karbovski__-4/genocid_nad_svestnoto-111.html"Къде се родих - тук животът е обезценен от идиотите." Моето мнение съвпада едно към едно с това на Карбовски, но мисля, че ще ви е по-интересно да прочетете негова статия :D И да, аз също като него смятам, че защитниците на бездомните кучета са пълни идиоти.
Коментар
-
Аз пък не съм съгласен с Карбовски тоя път. Ние не сме Бог, че да даваме шанс на други живи същества дали да живеят или не.По тая логика, и вълците в гората са опасни за хората - дай и тях да изтребим, че видите ли - за 10 години можело да изядат 5-6 човека.Природата само ни гледа сеира, и някой ден (тая година, казват маите ) така ще ни го нахендри, че няма повече накъде.ДА се съберат всички бездомни кучета и да се пуснат някъде в безлюден отдалечен край на България. Те ще се адаптират и ще се оправят.
Коментар
-
Immortal написа:По тая логика, и вълците в гората са опасни за хората - дай и тях да изтребим, че видите ли - за 10 години можело да изядат 5-6 човека.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар