Дано не ви се случва никога и вече не знам как трябва да заобикаляме големите камиони/тирове/.По пътя за с.Вонеща Вода на десен завой товарен автомобил с полуремарке поради неукрепен товар и рязко влизане в завоя изтърва това съвсем безобидно двигателче със съмнения за около 3-4 тона което пада в насрещното платно за движение където за късмет няма движещ се автомобил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето какво беше паднало от камион
Collapse
X
-
и аз така... забранено, незабранено го изпреварвам да ми е мирна главата. също: пушещи камиони или автобуси, едвам пъплещи такива, учебни коли, едвам кретащи леки коли по хубав път без видима причина...да ходят да ми разправят после заклетите защитници на ЗДП какъв простак съм бил на пътя... все ми е тая.то закон, закон ама има случаи когато е наложително да го нарушиш.
Коментар
-
The Secret Lover написа:и аз така... забранено, незабранено го изпреварвам да ми е мирна главата. също: пушещи камиони или автобуси, едвам пъплещи такива, учебни коли, едвам кретащи леки коли по хубав път без видима причина...да ходят да ми разправят после заклетите защитници на ЗДП какъв простак съм бил на пътя... все ми е тая.то закон, закон ама има случаи когато е наложително да го нарушиш.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
koolio написа:The Secret Lover написа:и аз така... забранено, незабранено го изпреварвам да ми е мирна главата. също: пушещи камиони или автобуси, едвам пъплещи такива, учебни коли, едвам кретащи леки коли по хубав път без видима причина...да ходят да ми разправят после заклетите защитници на ЗДП какъв простак съм бил на пътя... все ми е тая.то закон, закон ама има случаи когато е наложително да го нарушиш.
Коментар
-
Re: Ето какво беше паднало от камион
Tornado написа:... изтърва това съвсем безобидно двигателче със съмнения за около 3-4 тона което пада в насрещното платно за движение където за късмет няма движещ се автомобил.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Вчера пред моя блок докато се рових в Brava-та един камион, натоварен с тухли четворки за близкия строеж (неукрепени разбира се, сложени в палети и опаковани с найлон, който се очаква да успее да ги задържи !??!) си изсипа товара, като при изсипването тухлите разбиха левия борд на каросерията.Част от тухлите се изсипаха точно там, където по принцип спирам колата. Добре че я бях преместил да я човъркам на сянка...Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Mazgarev написа:Като видя камион, превозващ големи трупи дърва настръхвам. Който е гледал FINAL DESTINATION знае за какво става въпросno pain no pain
Коментар
-
koolio написа:батка, ама я си представи че както си изпреварваш някой такъв и нямаш видимост, отсреща се задава кола със 120 и повече? Ще те питам тогава в кой кучи г.з ще се заврешno pain no pain
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар