някой дали знае от къде мога да си намеря малко количество течен азот ? трябва ми да горя "кокоши" трън
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
течен азот - от къде?
Collapse
X
-
nedialk00Етикети: –
-
Имам такъв спрей(течен азот-40гр.).Достави ми го един познат телевизионен майстор.Предния пък който ми свърши беше на -60гр..Идеална работа върши..Аз го ползвах за друга цел(пак медицинска),но съм чувал че и за кокоши тръни става.Мога да попитам маистора от къде го поръчва.10-14лв мисля че беше..П.С..ето.. http://www.stbbg.com/?page_id=21&record_id=7618и още един.. http://tony-sjd.com/product_info.php...qm0k7ra1vikc85FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Re: течен азот - от къде?
nedialk00 написа:някой дали знае от къде мога да си намеря малко количество течен азот ? трябва ми да горя "кокоши" трънКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз наскоро имах на стъпалото много дълбок и болезнен кокоши трън. За първи път ми излиза такова чудо и не знаех колко е гадно. Излекувах си го с лепенки за кокоши трън точно за 4 дни. На четвъртия ден видях, че кожата под лепенката е много побеляла и се е надигнала. Накиснах си крака в топла вода, взех една ножица с извити и заострени връхчета и си го оперирах :D . Падна гадът, напълно безболезнено и безкръвно. А облекчението беше невероятно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
То има и "бабешки илачи" които също са безопасни и безболезнени. Преди повече от 20-на години се сборих с един такъв гад :D.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
nedialk00
galinchooo мерси, сигурно ще взема такъв ама течния азот не е ли на повече минус градусимани ги тия лепенки не става при мене, пък ходя при един дерматолог, то имам чувството, че му свиди тоя азот, вече 3 пъти ходя, и все му показвам къде има мънички, той ми вика това не е такова, и след 5 дена се уголемява и така.. предпочитам да си взема и сам да си ги горя
Коментар
-
Е аз си викам сега тука някви системи за нитро ще се въдят , а то какво било...Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
И за да не се мъчиш, ще ти кажа, че трябва само първият, който ти е излязъл да изгориш.Другите до дни се прибират сами.От опит ти го казвам, имах на единия крак 6 броя.Едвам вървях защото започнаха и на другия да излизат, и с някаква киселина ги излекувах, ама не помня каква, защото беше преди повече от 10 години.
Коментар
-
nedialk00
днес ходих да си го горя отговора беше : днес е сряда и не се горяло с азот, било много топло и се изпарявалповече няма да ходя при тоя... и без това вече за шести път ходих, и резултат никакъв, ще опитам по късно да го изгоря с цигара, като запалят пушачите около мене :D
Коментар
-
Когато аз имах проблем с кокошия трън, потърсих и попаднах на един форум, в който хора споделяха как са се справили с проблема. Прочетох доста страховити неща, включително изгаряне с поялник. Малкият ми син преди време имаше на ръката. Не е толкова досадно колкото на крака, но пак е неприятно. И на него му го гориха 10-ина пъти с течен азот и не падаше. И на него му казваха, че в някои дни азотът е слаб и го връщаха за друг път. Накрая аз му дезинфекцирах една игла и той сам си го изчопли с нея. Тече много кръв, но падна. Явно, когато кокошият трън е прекалено дълбок, горенето не помага и трябват по-хард методи.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар