Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

течен азот - от къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nedialk00 написа:
    galinchooo мерси, сигурно ще взема такъв ама течния азот не е ли на повече минус градуси мани ги тия лепенки не става при мене, пък ходя при един дерматолог, то имам чувството, че му свиди тоя азот, вече 3 пъти ходя, и все му показвам къде има мънички, той ми вика това не е такова, и след 5 дена се уголемява и така.. предпочитам да си взема и сам да си ги горя
    Ами по принцип на по големи минусови стоиности е,но спрея става пак....малко по дълго време се задържа и това е разликата.Има една тръбичка към него.С нея пръскам от 2-3мм растояние.Става насочено впръскването..Много боли ....хах
    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Адски камък- като кристали едра захар.разчопляш с игла тръна, и слагаш 2-3 кристалчета и отгоре лепенка.много боли, но бързо изчезва.Проблема е че не знам от къде се взема адския камък, на мен ми го дадоха , но можеш да питаш в аптеките.
      Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
      Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

Оф и дерматолозите са едни То ако не се изпари азота, как ще те изгори? :D

Коментар

От два месеца "горя" нещо подобно с течен азот ,вече съм почти приключил но този азот който ползват в болниците се съхранява в доста голям контейнер.В контейнера бъркат с тампон и с него третират "проблема".Бих посъветвал да правите такива манипулации в здравно заведение.
          Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Working...
          X