Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Размисли и страсти

:P напоследък се замислям да сменя возилото с друга италианка и се заглеждам главно върху : Стило и Ланча Делта но пък има предложения за един опел омега 98’ година ?та какво мислите колеги , искам кола с спортен дух и май трябва да гледам към ланчата ...........................

Fiat Punto 96' ..the best caR!

По-добре Стило JTD

Коментар

И аз давам глас за Стило-то Много е шУкаритетно

Коментар

Re: Размисли и страсти

*Punto*PowerDriving написа:
        :P напоследък се замислям да сменя возилото с друга италианка и се заглеждам главно върху : Стило и Ланча Делта но пък има предложения за един опел омега 98’ година ?та какво мислите колеги , искам кола с спортен дух и май трябва да гледам към ланчата ...........................
        омега определено не е със спортен дух аз бих заложил на стило с дизеловия мотор +чипче , а ако не е италианка бмв Е36-320 или 325тдс+чипче става изтребител :D
        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

независимо бензин или дизел имаш още един глас за Стило и от мен :P

Коментар

blondy_driver написа:
            независимо бензин или дизел имаш още един глас за Стило и от мен :P
            Чипиран 16V Multijet
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Делта Интеграле верно старо но звяр ?

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

И от мен

Зависи от двигателите и от самите коли имам предвид делтата и стилото, аз лично съм за стилото.Иначе колегите са прави за омегата возията и е невероятна но в градски уловия е трудно
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

наистина зависи от двигателите, айде омега 3 литра да не е тромава а? наистина омега е кола да дълъг път, но пък какво ти пречи да се възползваш от удобството й и в градски условия/ако не те притеснява разхода/? просто на омегата силата й е при високи скорости примерно при 120-140 като натиснеш газта тя тогава почва да върви, карал съм доста крома 2000 8 в и да ти кажа тези коли просто не могат да вървят с по-малко от 130 на 5 скорост, та кромата на 140 е на 3000 оборота, темпрата ми в момента е на 4000 на 125 :D . като размери /външни/ омегата е малко по-голяма от темпрата ми, но не бих казал, че ми е ад карането градско нито пък паркирането, въпрос на навик. на дълъг път ще ти гори не повече от другите. още повече, че съм чувал доста добри отзиви за омега като здравина, няма да има смени целите носачи за един шарнир, няма тропа нещо отзад и т.н. давам глас за омега
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                  X