Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Между мен и мареята ми хвърчат любовни искри!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: ток

vlado90 написа:
    аз като голям богаташ имам 2 фиата :D единия е с кожена тапицерия (да е пълна гъзарията) и там не ме бие тока, ама другия е с такава текстилна и в комбинация с вълнена или шушлякова дреха, както каза колегата "направо кеф да ти стане". Получава се наелектризиране.
    Е мен ме пЕре тока и с кожената тапицерия??!!!И това става напоследък, след като облякох пролетните дрешки ... уж нищо изкуствено не нося??!!
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

И с метода на muns61 пЕре яко.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        И с метода на muns61 пЕре яко.
        поне няма да страдате от ревматизъм
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

и мен ме трясеше с фиата, и сега с пасата, но само понякога.Иначе винаги преди да сляза се хващам за нещо гумено.

Коментар

Отварям вратата и стъпвам с левия крак на земята. Хващам с ръка рамката на вратата и слизам, без да пускам рамката. После затварям.......................................... ...Ако се направи точно така, не бие ток. При стъпването на земята колата се заземява.Ако обаче вратата, след като сте слезли, заземяването става в този момент и затова пЕре. А статичното електричество се получава в момента на слизане, от триенето на дрехите в тапицерията.
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

:D Толкова ме е прал тока, че вече имам тикове...дойде ли време да слизам от колата съм на тръни . Най-се кефя като някоя мацка тръгне да слиза...как подскачат само

Коментар

В такъв случай не пипайте вратата, а стъклото на вратата.
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз имах такъв проблем със Стилото. Какво ли не правих ,даже и антистатик слагах ,но пак ме блъскаше яко и като трябваше да слизам от колата ми се ревеше. Вече имам техника на слизане и до сега нито веднъж не съм бил изпиран от тока :D. Когато тръгнете да слизате хващате рамката на вратата и тогава слагате крак на земята и няма да има подскачания.
                  FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

и аз на моята фиатка трябва да сложа табелка пай`се ма`а ток :D много се чудех,защо става така и след това по-опитни от мен ми казаха,защо се получава така сега вече като се прибирам от някъде и ако не съм сам оставям врататa отворена (винаги я затварят :D )a ако съм на работа или съм сам я побутвам с крак :D

Коментар

Аз докато карах с едни измислени калъфи за седалките, на всяко слизане слизане бях участник в шоуто "Звук и светлина".От както ги махнах, заживях спокойно :D
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                      X