Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Между мен и мареята ми хвърчат любовни искри!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Между мен и мареята ми хвърчат любовни искри!!!

Здравейте колеги от известно време мареята ми започна яко да ме пере с ток при затваряне на вратата като сляза.Носил съм всякакви дрехи но пак си го прави от време на време та започнах с крак лекичко да затварям вратата щото е адски гадно,един път даже си изтървах телефоните и ключовете толкова силно ме изпра тока.

Тука по нашия край май е така :D Kaто излизаш първо хващай вратата и после стъпвай или си сложи антистатична гумена лента, като на старите жигулита :D

Коментар

Абе и по нашия е така, аз редовно си затварям вратата с крак, че хвърчат яко искри
      НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Е*аси кефа значи не съм само аз дефектен Абе от няколко дена на служебната(Пунто мк2) ми става по същия начин.Забелязах аз първия ден,че като сляза и хвана вратата да затворя и ме перва тока и така няколко дена и накрая казах на колегата и той ми каза,че съм се тикосал нещо и съм за лудница.Най-интересното обаче е,че на личната тоя ток го няма.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

При мен също се случва, но по лека чак искри няма , но приятелката ми я пере яко :D Между другото на добре ли е това? Няма ли отечка по колата
          Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Някога имах вълнена тапицерия, комбинацията с анцунг бе убийствена! Оттогава ми остана навика да слизам от колата така:Отварям вратата и стъпвам с левия крак на земята. Хващам с ръка рамката на вратата и слизам, без да пускам рамката. После затварям.Статичното електричество се образува при ставане от седалката, от триенето на дрехите и тапицерията. Най - яко е синтетика с вълна или кожа. Антистатик няма да помогне!
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

От известно време и мен ме удря тока и не само на моята. На един приятел колата явно много ме мрази, ама то щото е немска. Вече затварям вратите с ръкохватката, пък така и шанса да се прищипеш е нулев

Коментар

Това е решението според мен:
                FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

И при мене е така, ама се свиква с времето :D даже вече кеф взе да ми става
                  Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

GbGzTeaM написа:
                    И при мене е така, ама се свиква с времето :D даже вече кеф взе да ми става

Коментар

Значи наистина не съм само аз така

Коментар

muns61 написа:
                        ...Отварям вратата и стъпвам с левия крак на земята. Хващам с ръка рамката на вратата и слизам, без да пускам рамката. После затварям....
                        От стари шофьори съм чувал, че е хубаво да го има тоя навик, особено по бензиностанции, иначе има голяма вероятност да стане тая беляhttp://www.youtube.com/watch?feature...xFL9cGkI#t=60sНа мен ми се е набило като навик и отдавна го практикувам...Интерсното е, че при мен съм забелязал, че става когато съм изнервен - общо казано имам в определено време някакъв стрес или напрежение много повече ме пере тока , това при сравнениес една кола и еднакво облекло...

Коментар

предлагам името на темата да се смени на "пЕре ме тока" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

ток

аз като голям богаташ имам 2 фиата :D единия е с кожена тапицерия (да е пълна гъзарията) и там не ме бие тока, ама другия е с такава текстилна и в комбинация с вълнена или шушлякова дреха, както каза колегата "направо кеф да ти стане". Получава се наелектризиране.
                            mail: v.i.petkov@mail.bg
                            0888 445 776

Коментар

Незнам защо ,но и мен бравото си ме пере когато му е на кеф...
                              Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                              Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Working...
                              X