Здравейте колеги от известно време мареята ми започна яко да ме пере с ток при затваряне на вратата като сляза.Носил съм всякакви дрехи но пак си го прави от време на време та започнах с крак лекичко да затварям вратата щото е адски гадно,един път даже си изтървах телефоните и ключовете толкова силно ме изпра тока.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Между мен и мареята ми хвърчат любовни искри!!!
Collapse
X
-
Е*аси кефа значи не съм само аз дефектен Абе от няколко дена на служебната(Пунто мк2) ми става по същия начин.Забелязах аз първия ден,че като сляза и хвана вратата да затворя и ме перва тока и така няколко дена и накрая казах на колегата и той ми каза,че съм се тикосал нещо и съм за лудница.Най-интересното обаче е,че на личната тоя ток го няма.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Някога имах вълнена тапицерия, комбинацията с анцунг бе убийствена! Оттогава ми остана навика да слизам от колата така:Отварям вратата и стъпвам с левия крак на земята. Хващам с ръка рамката на вратата и слизам, без да пускам рамката. После затварям.Статичното електричество се образува при ставане от седалката, от триенето на дрехите и тапицерията. Най - яко е синтетика с вълна или кожа. Антистатик няма да помогне!Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
bubachko
muns61 написа:...Отварям вратата и стъпвам с левия крак на земята. Хващам с ръка рамката на вратата и слизам, без да пускам рамката. После затварям....
Коментар
-
bubachko
предлагам името на темата да се смени на "пЕре ме тока" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
ток
аз като голям богаташ имам 2 фиата :D единия е с кожена тапицерия (да е пълна гъзарията) и там не ме бие тока, ама другия е с такава текстилна и в комбинация с вълнена или шушлякова дреха, както каза колегата "направо кеф да ти стане". Получава се наелектризиране.mail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар