Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси относно продажба на автомобил.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1.Таксите на нотариуса зависят от много неща ... не може да се каже предварително, колко ще струва прехвърлянето на конкретен автомобил.2.Неписано правило е, че купувача поема таксите по прехвърлянето, но като всяко правило си има изключения .3.Ако си женен и автомобила е придобит след брака при продажбата трябва да присъства и съпругата ти, т.к. е съсобственик и трябва да даде съгласие.За друго не се сещам в момента ...
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

И това не е малко Благодаря!
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
        ’Фатката е, че колата е регистрирана в Луковит Ще ме извинявате, че постоянно ми никнат въпроси и не ги написах всички още в началото...Колко излиза прехвърлянето при нотариус и има ли някаква практика да се раздели между продавача и купувача?Всъщност до сега не съм продавал автомобил и ако има някакви други полезни неща, ще се радвам да ги споделите
        Е естествено че е по добре да е за сметка на купувача в твоя случай...)) По принцип си е за негова сметка поне аз сега колкото таратайки съм продал все така е било пък и като съм купувал си е било за моя сметка...
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Сметни си ги като 100-тина лвнотариуса тук в Плевен,а пък как ще си ги поделяте си е ваша работа.Относно съпругата-може с пълномощно от нея към теб,може да кажеш че си ерген/зависи от физиономията ти,дали ще ти повярват/ Първо намери купувач,че сега да продадеш кола е по малко вероятно отколкото да спечелиш от тотото.

Коментар

Колата е от преди брака, така че няма да има проблем."сега да продадеш кола е по малко вероятно отколкото да спечелиш от тотото."Има нещо вярно... Трябва да почна да пускам ТОТО :D
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
            X