Колеги, мъчат ме едни въпроси по продажбата на моят автомобил...Колата е с ловешка регистрация (Луковит), а аз от половин година живея в Плевен... Адресната ми регистрация все още е в Луковит.1. Мога ли да продам колата при нотариус в Плевен или трябва да е в Луковит?2. При регистрация на новозакупен автомобил, мога ли да го регистрирам с плевенски номера без да си сменям адресната регистрация?Дано сте ме разбрали, че ми е малко объркано
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси относно продажба на автомобил.
Collapse
X
-
Пределно изчерпателен! Благодаря И още нещо... Дали трябва да платя пълния данък за тази година преди да я продам? Yellow_Flash_Colorz_PDT_22"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Сигурен съм, че в Плевен може да се плати до месеца, в който я продаваш.Баща ми така купи Мареата, с данък, платен за три месеца.В Разград също става по този начин, но трябва да се провери в общината по постоянен адрес.Това определено е по-добрият вариант, отколкото до чакаш от умрял писмо (държавата да върне пари).I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Сигурен съм, че в Плевен може да се плати до месеца, в който я продаваш.Баща ми така купи Мареата, с данък, платен за три месеца.В Разград също става по този начин, но трябва да се провери в общината по постоянен адрес.Това определено е по-добрият вариант, отколкото до чакаш от умрял писмо (държавата да върне пари).Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
’Фатката е, че колата е регистрирана в Луковит Ще ме извинявате, че постоянно ми никнат въпроси и не ги написах всички още в началото...Колко излиза прехвърлянето при нотариус и има ли някаква практика да се раздели между продавача и купувача?Всъщност до сега не съм продавал автомобил и ако има някакви други полезни неща, ще се радвам да ги споделите"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар