Здравейте. Един мой приятел се е зарибил да се качва от punto на lybra и ме помоли да разуча някои неща та реших да питам тук, за да не правя регистрация в ланча форума за единия въпрос- все ще има някой запознат с lybra или собственик на такъв автомобил. Та въпроса му е дали cd-changer-a чете mp3- ки и кое е за предпочитане 1.9 или 2.4 мотор- иска да е дизел, че бензините много горяли :D :D . P.S - също ме помоли ако има някой от София, Овча Купел и не му е проблем да отиде и да погледне тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...613&f1=details , защото от Шумен до София си е доста разстояние пък и с тези цени на горивата.... и да пише тук в темата заслужава ли си парите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Lancia Lybra
Collapse
X
-
Този 105 да няма някакви болести ? Понеже не съм много запознат с дизелите на Fiat и аз не мога да му дам обективно мнение и съвет кой да вземе. Но си спомням беше ми споменал че е ходил в някакъв сервиз при негов познат със сервиз и му казал да не си взима 2.4, защото един път му се било наложило да ремонтира такъв и било голям зор и ремонта бил доста парички пък и видял гледал разхода и малко се уплашил и затова клонил към 1.9.94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
-
на тази на обявата...1 - джантите са 15-ки..2 - няма АСР3 - пепелника е счупен.обаче е много запазена и цената си заслужава! да взима някой да я чуе на компа и ако е в ред и след голямо оглеждане да я взема!мотора е 6... 2.4 верно няма къде да си напъхаш ръката в коша отпред..п.п. остави го Emzo кви ги приказва, ако го беше чул преди 5 месецаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Оглеждахме я ние в сайта. На снимки изглежда хубава и той даже се е навил и ми вика да ходим да я вземаме дори и да не свали от цената. Иначе ако тръгнем да я купуваме аз съм така малко ром (циганин :D ) ще го измъча тоя 2800- 2900 да я даде.94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
Коментар
-
по принцип ги следя обявите... тази е много запазена... на снимка в сравнение с това което се продава и виси на обява от месеци....тъй че времето е хубаво - заминавайте да не ви изпревари някой!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
emzo написа:Явно пиша за оня де духа. Защо искаш мнение, след като не слушаш ?Взимайте някоя либра с присаден тд100 нааааай-добре.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
emzo написа:Явно пиша за оня де духа. Защо искаш мнение, след като не слушаш ?Взимайте някоя либра с присаден тд100 нааааай-добре.94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
Коментар
-
donnna написа:emzo написа:Явно пиша за оня де духа. Защо искаш мнение, след като не слушаш ?Взимайте някоя либра с присаден тд100 нааааай-добре.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Пък за алкантарата не знам колко е вярно четох че лесно се износвала и за предпочитане било да се купи някаква друга тапицерия за 25-30 лева от магазин за глезотии, но пък алкантарата била по удобна от обикновения салон. Вие ще кажете :D :D :D94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар