Здравейте колеги! Въпросът ми е какво ще се получи при среща с кат, ако предната табела на фиатката липсва. Задната си е там, но предната е открадната и съм оведомил районното управление на полицията за това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране без ДКН?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Dido_Lyubenov написа:АКТ за около 500 лв. , ако ще и на Папата да си казал.
Коментар
-
nedialk00
-
Като е съобщил, има сигурно някакъв период за изясняване на случката, след което на автомобила се издават нови регистрационни табели с нов номер. Монтират се и се пломбира задната табрела в КАТ, като колата няма право да се придвижи до там на собствен ход при липсата на регистрационна табела.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
В Гърция предният номер го взимат когато си спрял не там където трябва.Ако не си платиш глобата и те хванат без преден номер ти взимат и задният и тогава става страшно.Както и да е.По темата ,на комшията му откраднаха пради време предният номер,и въпреки,че е бившо ченге той не посмя да си кара колата преди да си сложи нови номера.Ако не се лъжа цялата процедура продължи около месец.TIPO 1.4,DEDRA 1.8
Коментар
-
Гледай от шофиране без ДК номер да не стане на вариант шофиране без СУМПС. :D:D:Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Крали са ми номерата, и двата в комплект. Че ме и спряха, задето карам без номера, а бях малко далечко от дома, но излезнаха свестни хората и не ми писаха глоба, за което съм им благодарен.Процедурата по сдобиването с нови номера мина точно за 2 дни - единия следобед бях до полицията, за да се оплача и да ми издадат документ, следващата сутрин - в КАТ, където взех временни номера, за да си се прибера до вкъщи. Вкъщи - отново в кат за нормални номера; времетраене: 1 сутрин.
Коментар
-
Ми честно да ти кажа и без да съм осведомил ББ ме спряха два пъти без табелата и двата пъти ги пратих да си вършат работата т.е да ми търсят табелката и акт не посмяха да пишат. Все пак малък град е и на тях им е ясно кой прав и кой крадец и поне като си го прикриват да не ме занимават с глупости. А самото наличие на табела на предната броня е предпоставка за наличието корупционна практика, ама такъв ни е закона. В много страни колите имат табела само на задната броня и то не случайно.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Е, образно казано, пак там някъдеadd2house написа:Ми честно да ти кажа и без да съм осведомил ББ ме спряха два пъти без табелата и двата пъти ги пратих да си вършат работата т.е да ми търсят табелката и акт не посмяха да пишат. Все пак малък град е и на тях им е ясно кой прав и кой крадец и поне като си го прикриват да не ме занимават с глупости. А самото наличие на табела на предната броня е предпоставка за наличието корупционна практика, ама такъв ни е закона. В много страни колите имат табела само на задната броня и то не случайно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар