Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да се купи за 10 000лв.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mitko написа:
    В цялата тема става дума за 1.9 JTD.
    Да, знам аз дадох мойто само като пример Според теб струва ли си "Bravo 1.9JTD" ’99-’00г. за 10000лв., дори това да е цена с регистрация, каско, Г.О., данък и т.н., пред "Punto" 2003г. А и както казах по-горе, за тези пари дори може да се купи и чисто ново "Punto" (не Grande) на лизинг с перфектни условия, заради високата встъпителна вноска В момента не ми се смята точно, НО дори едно "Гранде 1.4-8v" с предоволно екстри, излиза към 25000лв.(цена без отстъпка) и вноска, грубо, около 400лв. месечно

Коментар

незнам колко човека биха отделили 400лв месечно за вноска на кола в продължение на Х годиниаз лично никога не бих си купил кола на изплащне

Коментар

400лв. в месеца, той спокойно може да ги даде, ако му се счупи нещо по-сериозно по колата и за това мисля, че си струва да се плащат 400лв. лизинг срещу спокойствието което ти дава гаранцията Но не ме разбирайте погрешно, ако си купи "BravoJTD" ’99-’00г. за около 7500лв. съм съгласен, НО за 10000лв. е просто абсурдно

Коментар

Kuku написа:
          Но не ме разбирайте погрешно, ако си купи "BravoJTD" ’99-’00г. за около 7500лв. съм съгласен, НО за 10000лв. е просто абсурдно
          точно това е и мойта позиция, ама болните мозъци скочиха срещу мене..
          ex Fiat Bravo GT

Коментар

Не трябва всичко да става на всяка цена

Коментар

ivo098 написа:
              Kuku написа:
              Но не ме разбирайте погрешно, ако си купи "BravoJTD" ’99-’00г. за около 7500лв. съм съгласен, НО за 10000лв. е просто абсурдно
              Хайде стига с тези прилагателни и словосъчетания!!!!!!!!Мислех си че вече сте престанали... и вие и другата страна.Това какво е? Форум за коли или детска градина???
              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

ivo098 написа:
                Kuku написа:
                Искам да ми намериш ПЕРФЕКТНО БРАВО/БРАВА 1.9JTD за 7500лв,но да е все едно излиза от магазина,да не е удряно и да няма забележки,защото в момента точно това търсиме от 1 месец и просто НЯМА такова
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Аз пък не мога да разбера хората които ще дадът 10к за някакво много "здраво", нечупещо се, много вървежно Ауди А4 от.. 96-та година... Ей това за мен е безумие.. и бих се изсмял на такъв.. дето ще си купи кола на 10-11 години за 10 бона... пък и вероятно ще е в доста лошо състояние Аз лично бих дал 10к за Брава JTD от 2001-ва, която е в наистина перфектно състояние, вместо за "истинска" кола!Специално при Брава/Браво.. са едни от най-подценяваните автомобили (както се вижда и от вашите мнения) и ако цената е 10к (реална, т.е. без нереална надценка), то вероятно си струва всеки лев В началото като търсих автомобил... гледах всякакви марки.. включително ме навиваха на 1.9 TDI 110к.с. Голф 3-ка. На целия софийски пазар имаше само един екземпляр.. и то на Горубляне с екстри АБС и Ейърбег от 97-ма година за 11500лв !!! Трябва да си празноглав, че да си купиш тая кошница на такава цена!Моята Мареа ми излезна 8к, но с разните дребни ремонти и консумативи стана на цена около 9к... с комплекта нови гуми и други "екстри", профилактики и т.н. около 10к. Като реша да я пребоядисам (примерно), че да стане наистина ПЕРФЕКТНА.. ще стане 12к...Тези елементарни сметки могат да се направят със всеки автомобил втора ръка и за това перфектна Брава 1.9 JTD за 10к е изключително разумна инвестиция... отколкото някакво потрошено Ауди, БМВ, Алфа и т.н.. за 10к, която след това ще почупите още 2,3...и т.н. хиляди лева за да я стегнете като "нова".
                  FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
                    В началото като търсих автомобил... гледах всякакви марки.. включително ме навиваха на 1.9 TDI 110к.с. Голф 3-ка. На целия софийски пазар имаше само един екземпляр.. и то на Горубляне с екстри АБС и Ейърбег от 97-ма година за 11500лв !!! Трябва да си празноглав, че да си купиш тая кошница на такава цена!
                    да 11 500 за голф 3, същата глупост като 10 000 за браво
                    perlsite написа:
                    Моята Мареа ми излезна 8к, но с разните дребни ремонти и консумативи стана на цена около 9к... с комплекта нови гуми и други "екстри", профилактики и т.н. около 10к. Като реша да я пребоядисам (примерно), че да стане наистина ПЕРФЕКТНА.. ще стане 12к...Тези елементарни сметки могат да се направят със всеки автомобил втора ръка и за това перфектна Брава 1.9 JTD за 10к е изключително разумна инвестиция... отколкото някакво потрошено Ауди, БМВ, Алфа и т.н.. за 10к, която след това ще почупите още 2,3...и т.н. хиляди лева за да я стегнете като "нова".
                    виж са пич, говориме за покупна цена, не за разходи след покупката, по твойта логика си смятай и нафтата дето сипваш всяка седмица на колата и така може да ти излезе към 20 000 лв иначе за тия 2-3000 инвестиция след покупката може да ако си балама и купиш измъчена кола, аз за мойта освен термостат и един носач (170 лв тотал) друго не съм купил (лети джанти и газовата уредба не ги слагам) ама 2 месеца обикалях по обяви и автокъщи, така че тия приказки си ги спести за тия дето отиват на Горубляне и купуват първата измита кола, и после ох разходи ох тия гадни алфи, фиати, аудита, бмв-та или каквато гробница са си купули..
                    ex Fiat Bravo GT

Коментар

Abarth. написа:
                      Искам да ми намериш ПЕРФЕКТНО БРАВО/БРАВА 1.9JTD за 7500лв,но да е все едно излиза от магазина,да не е удряно и да няма забележки,защото в момента точно това търсиме от 1 месец и просто НЯМА такова
                      само в мобилето има 4 JTD-та под и една идея над 7500 (с пазарлъка поне 200-300 лв надолу влизаш в 7500), все едно трябва да е добро, кола втора ръка без забележки няма има и за 8800 ама е нереална цената, ама има глупав народ все някой ше се излъже, те джамбазите от балами живеят
                      ex Fiat Bravo GT

Коментар

уважаеми колега perlsite, едно е да дадеш 10 000 лв. за марея 00-01г. съвсем друго е да дадеш 10 000 лв- за "стани да седна". 7000 - 8000 горе - долу бива, ама за 10 000 лв. .
                        UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

ivo098 написа:
                          ...
                          Спокойно.. най-сериозното нещо дето съм сменял в рамките на 1 година от както я имам е термостата... нищо не съм пипал по двигателя или по окачването... всъщност какво съм правил по колата не е твоя работа. Очевидно имаме различни представи за "перфектна" кола... за теб е важното някак си да те докара от точка Х до точка Y без да се пребиеш. За мен пък всичко трябва да е в отлично състояние.. от гуми, спирачки, окачване, двигател.. до свежия и студен въздух в купето...Когато си купувах Мареата.. такъв модел под 11к нямаше.. дори най-най-строшената беше 11к.. а имаше и доста за по 12к, 12.5к 00-01 година. Аз съм си направил сметката какво взимам и ми е било пределно ясно колко ще ми излезне в крайна сметка за да я приведа в перфектно състояние.Поне не съм заблуден, че като купя А4 за 12-13к (от толкова започваха аудитата в най-лошо състояние с екстри АБС, Ейърбег и Клима) всичко ще е песен...Както и да е.. живи и здрави.
                          FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
                            ivo098 написа:
                            ...
                            Спокойно.. най-сериозното нещо дето съм сменял в рамките на 1 година от както я имам е термостата... нищо не съм пипал по двигателя или по окачването... всъщност какво съм правил по колата не е твоя работа. Очевидно имаме различни представи за "перфектна" кола... за теб е важното някак си да те докара от точка Х до точка Y без да се пребиеш. За мен пък всичко трябва да е в отлично състояние.. от гуми, спирачки, окачване, двигател.. до свежия и студен въздух в купето...Когато си купувах Мареата.. такъв модел под 11к нямаше.. дори най-най-строшената беше 11к.. а имаше и доста за по 12к, 12.5к 00-01 година. Аз съм си направил сметката какво взимам и ми е било пределно ясно колко ще ми излезне в крайна сметка за да я приведа в перфектно състояние.Поне не съм заблуден, че като купя А4 за 12-13к (от толкова започваха аудитата в най-лошо състояние с екстри АБС, Ейърбег и Клима) всичко ще е песен...Както и да е.. живи и здрави.
                            айде не ми казвай за мене кое е най-важно, щото ако си мераклия може да си сравняваме колите и на техническо състояние и на вървеж и т.н.
                            perlsite написа:
                            Моята Мареа ми излезна 8к, но с разните дребни ремонти и консумативи стана на цена около 9к...
                            perlsite написа:
                            Спокойно.. най-сериозното нещо дето съм сменял в рамките на 1 година от както я имам е термостата... нищо не съм пипал по двигателя или по окачването...
                            готин термостат си зел за 1000 лв, айде мисли другия път че сам се оплиташ
                            ex Fiat Bravo GT

Коментар

Ти не четеш внимателно а само се заяждаш... напълно безполезни постове с които дразниш мен и другите.Написах, че това е най-сериозното, а не единственото което съм сменил, да не говорим, че всичко което купувам за Мареата е с най-високо качество.. например DVD плеър... и т.н. По втория въпрос: не съм толкова комплексиран, че да си меря пишката с теб...П.С. Като искаш купи си мерцедес 95-та за 10000 лв и се кефи, че си гОлем. Аз не страдам от комплекс, че карам ФИАТ!
                              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Mitko написа:
                                Айде да изпуснете напрежението в един друг форум. Вместо да се опитвате да направите тоя като него. Много пъти съм казвал ТУК НЕ ОБСЪЖДАМЕ КОЛАТА НА СЪКЛУБАРЯ.PS: ivo098 успокой малко топката
                                като ми говорят на въпреки и аз говоря така, отново първо на мене ми правиш забележка при положение че не съм се заял пръв!!!
                                perlsite написа:
                                Ти не четеш внимателно а само се заяждаш... напълно безполезни постове с които дразниш мен и другите.Написах, че това е най-сериозното, а не единственото което съм сменил, да не говорим, че всичко което купувам за Мареата е с най-високо качество.. например DVD плеър... и т.н. По втория въпрос: не съм толкова комплексиран, че да си меря пишката с теб...П.С. Като искаш купи си мерцедес 95-та за 10000 лв и се кефи, че си гОлем. Аз не страдам от комплекс, че карам ФИАТ!
                                1. виж са пич, пръв ти се заяде, длъжен няма да ти остана!!2. похвали се че имаш DVD в колата, браво (само не ми говори пак за комплекси)3. аз комплекси нямам, харесва ми фиатчето особено на цената която го взех, ама гледам трезво на нещата и по-добре ше похарча 10 000 лв за кола от тебе!P.S. нощна смяна съм на работа, така че ако искаш да продължиш да се заяждаш, на линия съм
                                ex Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X