ivo098 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да се купи за 10 000лв.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
-
Alfa 156, 166, Lancia Kappa. За тези пари може да се намери добра. Карам Капа(99г.) около 60 000 км. Неочаквано здрава. Много харесвам Алфа 166. По-висок клас са от Фиата. Пробвай ги ако имаш възможност. Ще останеш очарован. Управлението, спирачките, стабилност в завой, с лекота поддържа висока скорост. Нещо ми прави впечатление и обяснението ми е в горивото. Карам на метан и не ми пука колко гори. Позволявам си дълго да поддръжам 180 км/ч, примерно. Естествено изпреварват ме динозаври, но след 20-30 км ги настигам (повечето) и ги оставям след себе си завинаги. Едно е да изпробвапш колко може, друго е да си караш така през цялата магистрала. Приятела ми (с Ауди А6) ми казва, че като види моментния разход и му минава желанието за гонки.Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
-
Абе всичко добре ама :1. 10000лв кола - компромис на изброените.2. поне 1200 каско + гражданска безотговорност3. поне 700лв комсумативи + смяна4. Други разходи (кат + диагностика+ алабала) - 200лвкрайно - около 12100 лева (минимум)вариант 2:1. Браво JTD - 8000лв.2. каско + гражданска - 700лв3. консумативи + смяна - 400лв.4 други разходи -кат + диагностика+ алабала) - 200лвкрайно - 9300лв
Коментар
-
Dodo 155 написа:ivo098 написа:... за 10 000 лв умнико може да вземе перфектна алфа 156, сеат ибиза 3-то поколение, ауди А4 или някоя истинска кола със задно предаване както си отбелязал Е36 около 96-97 година...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Dodo 155 написа:ivo098 написа:... за 10 000 лв умнико може да вземе перфектна алфа 156, сеат ибиза 3-то поколение, ауди А4 или някоя истинска кола със задно предаване както си отбелязал Е36 около 96-97 година...
Коментар
-
Малииииии, ДЕТСКАТА ГРАДИНА (говоря за постовете от първата страница).Засрамете се ве! Що за деца биха писали такива неща?!?!?! Все пак сте възрастни хора и би трябвало и държанието ви (макар и "виртуално") да съответства на този статус, определен за вас от закона, ставайки на 18 години!Говоря и за двете страни. И не разбирам Abarth защо тръгна да се заяжда - от къде му хрумна??? А... Митко... Моите уважения, съгласен съм с теб във всеки твой пост по всяка тема, но този път не те разбирам. Защо мислиш, че не харесва ФИАТ от това че е написал, че не е най-сполучливата покупка за въпросната сума пари... Така мисли човека... нали въпроса е да се стигне до истината и всеки да прецени сам за себе си. Мисля, че това е целта на форума (една от най-важните му цели).Колкото до това, което аз бих посъветвал... то е: За 10 000лв - стига да ви харесва си вземете Браво/а. Това значи, че няма да имате проблеми с тази кола от тук нататък. За мен това е реална сума за такава кола. Аз моята я взех за 8000лв. И ще ви кажа нещо - СТРУВА СИ!Аз си взех ФИАТ, защото от край време ми харесват тези коли. Модела Брава също много ми харесва. Имах избор и си избрах ФИАТ. Бих препоръчал ФИАТ и на приятелите ми.Мразя това в което се превръща форума и клуба. - В секта. <-- да, колкото и ужасно да звучи! Успокойте се бе хора! Днес е ФИАТ, утре ще е нещо друго. Всеки има право на мнение!А когато някой започне да се заяжда - то си е до културата му и говори само и единствено лоши неща за него. Нищо добро.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
колеги, всеки търси нещо различно... някой търси кончета под капака, друг широко купе, трети малолитражка за в града....аз за 10к бих си взел....четохте ли за онзи колега дето му откраднали типоти 89 г.???и да оставя 10 бона на улицата???? човека за едно типо 89 г. му се реве та му се плаче - вие 10 бона....аз за толкоз пари бих си взел пак 1 пунто / мойто го взех за 3600, ама стана около 4 000 / и с другите бих си направил изолация на къщата всеки луд с номера си :D :D :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Sven написа:A4, 156, Stilo няма читави за тия пари. 10000 за Bravo е смешно и неразумна покупка. Аз бих се спрял на Е36, Punto II, Peugeot 406, Moskvich Aleko... абе доста относително с това 10000 лв. Все пак зависи спортна, трактор...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Sven написа:A4, 156, Stilo няма читави за тия пари. 10000 за Bravo е смешно и неразумна покупка. Аз бих се спрял на Е36, Punto II, Peugeot 406, Moskvich Aleko... абе доста относително с това 10000 лв. Все пак зависи спортна, трактор...ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Ако някой в този форум си купи, каквото и да е "Bravo/Brava" за 10000лв., аз лично ще му се измея в лицето Как изобщо може да давате такива глупави съвети на човека Аз мойто "BravoHGT" ’96г. на 83000км. с всички екстри без кожа, го купих за 7200лв., през лятото на 2002г. вие за какви 10000лв. говорите, за какви домати, за какви системи... Хора, разсъждавайте малко - за тези пари може да се купи "Punto" от 2003г., било то дори и 1.2-60к.с. А с налични 10000лв., аз лично, винаги бих отишъл да си купя чисто нова кола на изплащане - това са ~50% първоначална вноска и нали се сещате какви условия на лизинг ще му предложат - има си две години пълна гаранция, сам си избира модела, двигателя, цвета, ектрите... кара и пее Все тая, всеки сам си решава, но моля ви се не говорете повече за "Bravo/Brava" за 10000лв., че ще ми се спука далака от смях
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар