Mitko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да се купи за 10 000лв.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
400лв. в месеца, той спокойно може да ги даде, ако му се счупи нещо по-сериозно по колата и за това мисля, че си струва да се плащат 400лв. лизинг срещу спокойствието което ти дава гаранцията Но не ме разбирайте погрешно, ако си купи "BravoJTD" ’99-’00г. за около 7500лв. съм съгласен, НО за 10000лв. е просто абсурдно
Коментар
-
ivo098 написа:Kuku написа:Но не ме разбирайте погрешно, ако си купи "BravoJTD" ’99-’00г. за около 7500лв. съм съгласен, НО за 10000лв. е просто абсурдноFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
ivo098 написа:Kuku написа:Но не ме разбирайте погрешно, ако си купи "BravoJTD" ’99-’00г. за около 7500лв. съм съгласен, НО за 10000лв. е просто абсурдноex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Аз пък не мога да разбера хората които ще дадът 10к за някакво много "здраво", нечупещо се, много вървежно Ауди А4 от.. 96-та година... Ей това за мен е безумие.. и бих се изсмял на такъв.. дето ще си купи кола на 10-11 години за 10 бона... пък и вероятно ще е в доста лошо състояние Аз лично бих дал 10к за Брава JTD от 2001-ва, която е в наистина перфектно състояние, вместо за "истинска" кола!Специално при Брава/Браво.. са едни от най-подценяваните автомобили (както се вижда и от вашите мнения) и ако цената е 10к (реална, т.е. без нереална надценка), то вероятно си струва всеки лев В началото като търсих автомобил... гледах всякакви марки.. включително ме навиваха на 1.9 TDI 110к.с. Голф 3-ка. На целия софийски пазар имаше само един екземпляр.. и то на Горубляне с екстри АБС и Ейърбег от 97-ма година за 11500лв !!! Трябва да си празноглав, че да си купиш тая кошница на такава цена!Моята Мареа ми излезна 8к, но с разните дребни ремонти и консумативи стана на цена около 9к... с комплекта нови гуми и други "екстри", профилактики и т.н. около 10к. Като реша да я пребоядисам (примерно), че да стане наистина ПЕРФЕКТНА.. ще стане 12к...Тези елементарни сметки могат да се направят със всеки автомобил втора ръка и за това перфектна Брава 1.9 JTD за 10к е изключително разумна инвестиция... отколкото някакво потрошено Ауди, БМВ, Алфа и т.н.. за 10к, която след това ще почупите още 2,3...и т.н. хиляди лева за да я стегнете като "нова".FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:В началото като търсих автомобил... гледах всякакви марки.. включително ме навиваха на 1.9 TDI 110к.с. Голф 3-ка. На целия софийски пазар имаше само един екземпляр.. и то на Горубляне с екстри АБС и Ейърбег от 97-ма година за 11500лв !!! Трябва да си празноглав, че да си купиш тая кошница на такава цена!perlsite написа:Моята Мареа ми излезна 8к, но с разните дребни ремонти и консумативи стана на цена около 9к... с комплекта нови гуми и други "екстри", профилактики и т.н. около 10к. Като реша да я пребоядисам (примерно), че да стане наистина ПЕРФЕКТНА.. ще стане 12к...Тези елементарни сметки могат да се направят със всеки автомобил втора ръка и за това перфектна Брава 1.9 JTD за 10к е изключително разумна инвестиция... отколкото някакво потрошено Ауди, БМВ, Алфа и т.н.. за 10к, която след това ще почупите още 2,3...и т.н. хиляди лева за да я стегнете като "нова".ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Abarth. написа:Искам да ми намериш ПЕРФЕКТНО БРАВО/БРАВА 1.9JTD за 7500лв,но да е все едно излиза от магазина,да не е удряно и да няма забележки,защото в момента точно това търсиме от 1 месец и просто НЯМА таковаex Fiat Bravo GT
Коментар
-
ivo098 написа:...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:ivo098 написа:...perlsite написа:Моята Мареа ми излезна 8к, но с разните дребни ремонти и консумативи стана на цена около 9к...perlsite написа:Спокойно.. най-сериозното нещо дето съм сменял в рамките на 1 година от както я имам е термостата... нищо не съм пипал по двигателя или по окачването...ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Ти не четеш внимателно а само се заяждаш... напълно безполезни постове с които дразниш мен и другите.Написах, че това е най-сериозното, а не единственото което съм сменил, да не говорим, че всичко което купувам за Мареата е с най-високо качество.. например DVD плеър... и т.н. По втория въпрос: не съм толкова комплексиран, че да си меря пишката с теб...П.С. Като искаш купи си мерцедес 95-та за 10000 лв и се кефи, че си гОлем. Аз не страдам от комплекс, че карам ФИАТ!FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Mitko написа:Айде да изпуснете напрежението в един друг форум. Вместо да се опитвате да направите тоя като него. Много пъти съм казвал ТУК НЕ ОБСЪЖДАМЕ КОЛАТА НА СЪКЛУБАРЯ.PS: ivo098 успокой малко топкатаperlsite написа:Ти не четеш внимателно а само се заяждаш... напълно безполезни постове с които дразниш мен и другите.Написах, че това е най-сериозното, а не единственото което съм сменил, да не говорим, че всичко което купувам за Мареата е с най-високо качество.. например DVD плеър... и т.н. По втория въпрос: не съм толкова комплексиран, че да си меря пишката с теб...П.С. Като искаш купи си мерцедес 95-та за 10000 лв и се кефи, че си гОлем. Аз не страдам от комплекс, че карам ФИАТ!ex Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар