Вземаш от близката аптека лакмусова хартия,натриваш я с това по колата ти и-почервенее ли е киселина ,посинее ли е основа.После както го изброиха колегите по-горе и успех!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
някой си нямаше работа и ми заля колата с киселина....
Collapse
X
-
paralesa написа:и наистина един колега вече ти го каза...опитай се да се замислиш ЗАЩО? Защо твоята кола? Защото ако утре пак ти залеят колата или не дай боже друго ... Разбира се има вариант да е случаен опит на келеши,да видят какво ще стане,но...малко се съмнявам.
Коментар
-
Някой те е взел на мушка, за да си избива комплексите?! Най-тъпото нещо е хората да си вгорчават живота за едно парко място ... някакво безумие!!! Лошото е, че и да го хванеш, пък не дай си боже да му счупиш кратуната ... ти ще си виновният. Съветвам те, намери си друго място за паркиране или монтирай безжична камера, а след това при някой юрист, да те посъветва, като как да му върнеш ... тъпкано!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Съветвам те да намери по-сигурно място за колата си и да я махнеш поне за малко от там,където я спираш...Ако спираш само на едно място,забележи,кой ще започне да спира там...от там знаеш,аз лично бих го направил крив с неговите номера,но малко по-грубо. Първо обаче бих го проучил тоя,да не е някой от "наглите" примерно хахаха. Майтапа настрана,но опитай да разбереш сам кой го прави,ако е тъпак,за какъвто го мисля,няма да е трудно. Честно казано истински престъпник или пък сериозен човек не би правил това,затова най-вероятно е тъпак пълен с комплекси или някой пубертетА колата се надявам,че вече си обработил някак залятото,защото ако чакаш мненията тук,може кола да не ти останеАз лично бих я почистил с каквото имам под ръка,а ако продължи да се разяжда бих махнал поразените капак и калник. Обаче предполагам,че няма да се наложи,вероятно става въпрос за някой препарат,който масово се продава по железариите.
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
колата е изшлаифана и китосана където беше необходимо....точно в момента нямам финансии да я водя на косметик обаще....Питането ми е ако предния капак и броня (защото те най много загазиха) ги боядисам черни или цвят различен от купето (със спрей за да не я гледам така обезобразена) ще имам ли проблеми с КАТ
Коментар
-
bafrof написа:колата е изшлаифана и китосана където беше необходимо....точно в момента нямам финансии да я водя на косметик обаще....Питането ми е ако предния капак и броня (защото те най много загазиха) ги боядисам черни или цвят различен от купето (със спрей за да не я гледам така обезобразена) ще имам ли проблеми с КАТex.Мареа ТД100
Коментар
-
Всеки момент чакам и на нашия паркинг да почнат тези изпълнения. Препълнен е догоре и прелива. И най-гадното е че най-агресивни са два апартамента, единия с три коли другия с четири. Все се врат ако може най-близо до входа да са, сакън ще им пипнат таралясниците. И изречения правят, и по тревата се катерят, и запушват входа. Въпрос на време е на някой комшия да му падне пердето.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар