Колеги, някои има ли поглед към тези машини Нисан Примера 1.6i бензин (p11 мисля се водят). Заслужава ли си може да ми изпадне много тънко такава, като не е карана 5 години, само е припалвана.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Нисан Примера 1.6, 1998г.
Collapse
X
-
Чувал съм че са железни. Един познат имаше такава и я караше само на пожар а така и не мръдна.... В прочем той още я кара вече ако не се лъжа 7-8г.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Чудесен автомобил е П11 .ГА16ДЕ е двигателя за който питаш и се води най-идиотоустойчевият.Горните носачи са по около 80 лева на 555 и карат по 2-3 години,други слабости хронични нямат само може би комутатор (около 100лв)Ако е поддържана колата няма да сгрешиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Вози хубаво,върви добре,гори малко и интериора е с високо качество.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Да ви кажа колеги..карам Пунто 1.7тд, доволен съм, зимата с нови гумички никакви проблеми, но тази Нисана нямам никакво впечатление като цяло, несъм и карал незнам как ще ми се стори...иначе колата не е карана 5 години, само в месеца веднъж е припалвана,/има пълен пакет +клима/...това не е много хубаво по принцип знам да не се кара.. Като разход-возия как са този 1.6 икономичен ли е, газ евентуално че дизела стана 2.70лв :DFiat Punto 1.7TD 1997/10/
Коментар
-
Ако имаше повече Нисани в Бг, сервизите щяха да са по-малко. Страхотен автомобил, няма нищо общо с Фиат.Колкото до носачите, проблем не е качеството, а неправилен монтаж. Купувай смело, слагай газ и се радвай на японеца!Проблем са екстериорните части, ако се удариш. Няма ги много по моргите.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
emzo написа:Мисля, че е с метални колектори и с верига.Не бих казал, че е икономична, за 4те носача отпред опеделено не вози меко, но не е и друсалка.Определено от Пунто на Примера ще се преродишFiat Punto 1.7TD 1997/10/
Коментар
-
тъ
emzo написа:Мисля, че е с метални колектори и с верига.Не бих казал, че е икономична, за 4те носача отпред опеделено не вози меко, но не е и друсалка.Определено от Пунто на Примера ще се преродишNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар