Добър въпрос....Сега чакаме съответно отговор..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Слънчеви колектори
Collapse
X
-
jenshen73 написа:Dido_Lyubenov написа:jenshen73 написа:Lane Staley написа:Благодаря!Утре е денят.Ако не се включа до Събота значи съм объркал кабелитеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Много добре може да се получи ако използваш такъв тип кабелна обувка: или когато си свързваш нулата към жълтия проводник.П.П.: Стеляне - няма смисъл. Аз поне съм се отказал да чета постове на няколко потребителя вече...........Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
аз вчера пък взех 2 панела медни селективни по 2.3 кв. м. и утре ако не вали ще ги фъргам на покрива... взех и диференциален термостат, разширителен съд... абе както си трябва... и ще поддържам темата...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:аз вчера пък взех 2 панела медни селективни по 2.3 кв. м. и утре ако не вали ще ги фъргам на покрива... взех и диференциален термостат, разширителен съд... абе както си трябва... и ще поддържам темата...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
панел
Колегата като е до до морето ефекта ще е по голямА свързването трябва да е нещо такова най елементарно е може да се добави и още нещаhttp://www.bgsolarhome.com/bg/napravisisam.html
Коментар
-
Lane Staley написа:Ще чакаме после да кажеш как си ги свързал и какъв е ефекта.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
колектори
Е пак е нещо Ако бойлера е по голям дали ще стане за 4 човекаи площа на слънчевите колектори е по голяма например 3 бр.http://www.kolektori.com/1ghk.jpg
Коментар
-
Re: колектори
kluchar написа:Ако бойлера е по голям дали ще стане за 4 човекаи площа на слънчевите колектори е по голяма например 3 бр.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:Lane Staley написа:Ще чакаме после да кажеш как си ги свързал и какъв е ефекта.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар