Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако сега ще купувате кола каква бихте избрали?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оох как ги обичам тез Мерци В интерес на истината предпочитам W140 дори и пред по-новите... има нещо в тази кола. - не - има много неща Ако ще сменям ФИАТ-ката, то ще е за нещо такова... може би не S600 ами по-мъничък, но като се замисля 3500 кубика на това купе е: Стой, не мърдай! Само трябва мноого пари да събера. Но все пак - живота е пред мен!
    Прикачени файлове
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

ООООО Гранде разбира се 3 врати Толкова да ми прилича на Астон Мартин тази кола че няма накъде!
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Fiat Bravo/Brava,Alfa Romeo 145 hatchback (май така се води) twinspark,има още 2-3 модела ...

Коментар

Знаете ли вица за султана, който влязъл кахърен в харема си ? наобиколили го многобройните му жени и го попитали защо е тъй натъжен. "Ох, отвърнал той, влюбих се". "коя от нас, в коя от нас" попитали радостно оживени ханъмите. "Ох...в друг харем", отговорил султанът.Така и аз, харесват ми фиатките (Брава, Стило).. но и алфите - като се почне от 145, 147, и се свърши със 156 crosswagon(Q4), задължително дизел. От друга страна, едно БМВ 320Д също е супер. В момента съм за малко в Белгия и открих, че БМВ не е кола само за дебеловрати бандити. Тук си е нормална кола, има ги в по-голямо количество от коя да е друга марка. Има и много алфи, сааби, какво ли не, но баварки най-много.значи моята класация:Брава/Алфа 145/Марея/ -- бюджетното решениеСтило/алфа 147/бмв318 -- ако забогатея ненадейноалфа 156/брера/320д -- ако забогатея толкова, че не знам какво да си правя паритетака или иначе в момента трябва да си стегна бангията за зимата.
          Тойота Приус

Коментар

Rayo написа:
            Знаете ли вица за султана, който влязъл кахърен в харема си ? наобиколили го многобройните му жени и го попитали защо е тъй натъжен. "Ох, отвърнал той, влюбих се". "коя от нас, в коя от нас" попитали радостно оживени ханъмите. "Ох...в друг харем", отговорил султанът.Така и аз, харесват ми фиатките (Брава, Стило).. но и алфите - като се почне от 145, 147, и се свърши със 156 crosswagon(Q4), задължително дизел. От друга страна, едно БМВ 320Д също е супер. В момента съм за малко в Белгия и открих, че БМВ не е кола само за дебеловрати бандити. Тук си е нормална кола, има ги в по-голямо количество от коя да е друга марка. Има и много алфи, сааби, какво ли не, но баварки най-много.значи моята класация:Брава/Алфа 145/Марея/ -- бюджетното решениеСтило/алфа 147/бмв318 -- ако забогатея ненадейноалфа 156/брера/320д -- ако забогатея толкова, че не знам какво да си правя паритетака или иначе в момента трябва да си стегна бангията за зимата.
            "ако забогатея толкова, че не знам какво да си правя парите" , как ще ми отива едно "Фалконче" или една 7-8 местна "Чесничка".. е може и някое по-малко "Боингче", к’во ша кажете а?!К’ви Фиатове, к’ви беемвета БЕ!!?
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

ЪЪЪ, такова, ми Боингчето за какво ще ти е ? за фалкончето - ясно, джиткане по Европата по бизнес и не само, ама другото? Цял боинг сътрудници (сътруднички???). Аре недей, че май само за един човек се сещам, дето може да разполага с Боинг. Имаше един филм с Харисън Форд в главната роля, там неговият герой разполагаше с боинг, на два етажа хем, ама лошите искаха да му го вземат и стана тя една ...
              Тойота Приус

Коментар

ами аз при добро стечение на обстоятелствата бих си взел 1 ново гранде пунто 1.3 16V Multijet 90, ама да си го наглася аз в магазина....малииииии 3.9 нафта на извънградско и 5.9 - градско.....тъй вече наситина ще ходя и до тоалетната с колата
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Mitko написа:
                  @NinoPiagio правят малки самолети. Да сме верни докраой на италианското
                  Абсолютно прав си! Ха, не знаех, че Piagio правят леки самолети!
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                    Mitko написа:
                    @NinoPiagio правят малки самолети. Да сме верни докраой на италианското
                    Абсолютно прав си! Ха, не знаех, че Piagio правят леки самолети!
                    ...и аз също...
                    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Виждам че всички се размечтаха и в тоя ред на мисли аз ето какво предпочитам и бих си купил :
                      Прикачени файлове
                      Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                      Porsche 944 S2
                      http://www.valmcrae.snimka.bg/
                      http://vbox7.com/user:val_mcrae
                      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Следващата ми кола ще е НОВА, а не втора употреба, както досегашните две, които съм имал. Не съм луд фен на някаква конкретна марка, но не знам защо ми се иска да опитам нещо скандинавско, например Volvo S40, за предпочитане с по-голям двигател, да кажем ... 2.4.Определено вече си заобичах и фиата, за близо година откакто го имам, след първоначалното обслужване само сипвам бензин и го карам - 1 лев не съм дал за ремонти. Жена ми направо е влюбена в него, така че на нея ще й купя НОВ фиат, нещо по-мъничко и практично за градско каране.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

За съжаление всичко зависи от мъни...мъни...$$$$В състоянието ми сега (финансово) мисля че намерих оптималното решение с Бравата (ех само клима да имаше)Ако състоянието ми се подобри скачам на едно FIAT STILO 1,9 16V JTD MULTIWAGON DYNAMIC - дай боже до някоя година....А междувременно за жената едно Grande Punto Sporting или нещо от сорта - та и аз да му се кефя редовно.А, както един колега каза ако се чудя какво да си правя парите - тогава ще се ’влюбя в друг харем’ най вероятно - нещо по-спортно и легнало на земята за кеф, а за път и работа - некъв голем кораб (сега не знам какъв ама най-вероятно мечок)..., а да и едно моторче задължително - някакъв чопър - да си бръмча като съм свободен - на 1-ва, 2-ра, ей така за кеф.
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

...

Коментар

чесно казано точно сега ми трябва една лада за 400-500 лв че старата издаде багажа,много здрави коли излезоха ама немога да намеря
                              HONDA I-VTEC

Коментар

Todor_Gagovski написа:
                                чесно казано точно сега ми трябва една лада за 400-500 лв че старата издаде багажа,много здрави коли излезоха ама немога да намеря
                                ехх един приятел си продаде ладата (от тези с 4-те фара)за 400лв с газовата,вено са добри коли за годините сииначе ако сега купувам кола то ще бъде сивик в-тек или някой акорд дизел,много ми лягат тези коли

Коментар

Working...
                                X