Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако сега ще купувате кола каква бихте избрали?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако сега ще купувате кола каква бихте избрали?

Имам аз една мечта Alfa Romeo Spider :D :D :D :D
    HONDA I-VTEC

E,аз съм по-скромен от Тодор.Искам само това: Седичито не Пандата!!http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.d...m/showroom.jsp
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Alfa 145QV (146ti),Alfa 155 2.0 TS,Alfa 155 Q4,Alfa 164 V6 Turbo,Alfa 75 3.0 V6,Fiat Bravo(brava) 1.9JTD 105hp или Bravo HGT 2.0 20V 155hp,PUNTO 1.4 GT TURBO,Fiat Coupe Turbo,Lancia Dedra 2.0 Turbo,Delta HPE 2.0 16V turbo,Lancia Thema 2.0 16V Turbo :P
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Punto GT или Bravo HGT
        Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Ако сега си купувах кола на старо пак щях да избера Fiat, сигурно пак щеше да е Punto, с повече парици Punto II.Ако купувах нова (и разпоалгах с количество пари, което всъщнот нямам ) и полсушах сърцето сигурно щеше да е Alfa GT ...а ако действах с разума - Audi А6 Avant или Q7
          Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
          Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

На мен ми харесват Фиат-ите. Харесва ми Стило-то (задължително дизел), но жената него харесва, тц тц тц тц... Ще го мислим, да сме живи и здрави.

Коментар

Гласувах с мерак за Алфа ГТ, но най вероятно ще е ново Стило JTD
              no pain no pain

Коментар

за жената може и да е отново ФИАТКА за мен е ясно S124 с ТЕМПОМАТ, ако някой ми даде излишни 50-60 бона може и един B-class
                ● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
                o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o

Коментар

ако разполагам с доста пари бих предпочел Е46 комби 330 дизел 4х4 ама нямам и затова гласувах отново фиат :D
                  TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                  UNO 1.0 FIRE

Коментар

Дачия Логан.......хахахахахаха Ако излезе седан версията на Пунто, за която вече писахме и някой люде поместиха снимки.....нали се сещате кой ще кара Логан-а.......да ма извинява шефката....

Коментар

ako e втора употреба Ланчиа Капа, ако имам пари за новаМитсубиши Галант или Ево някакво си
                      Прикачени файлове
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

За съжаление новата Croma е само комби вариант - така ще чакам новара Браво/Брава ( Ако ще купувам нова кола разбира се). Иначе - Стило 3-вратка за града или Ланча Капа/Либра за дълъг път...
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Отново ще е италианска

Определено отново ще е италианска.Но аз си имам малко по скромна мечта и тя е фиат 500 старичко и да си го реставрирам
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

гласувах за фиат макар, че единствения модел с който мога да сменя "юнака" това е пунто 01 - 02 г. иначе ако имам пари за нов автомобил 100 % ще е едно пътническо и дизелово ... ДОБЛО. става за семейна кола, носи на товар /кг/, голямо пространство за товарене /ще събере цялото ми рибарско оборудване/, просвета е добър става за риба и отдих а и за градски автомобил.
                            UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Working...
                            X