15 август 2006 / Speed PressИзследването на Men’ Car показва, че водачите на BMW правят секс 2,2 пъти седмично. Плътно след тях са хората, каращи Audi, които правят секс 2,1 пъти в седмицата, тези на Volkswagen - 1,9 пъти, Ford - 1,7 пъти, и Mercedes - 1,6 пъти.В дъното на класацията са собствениците на Porsche, които правят секс само 1,4 пъти в седмицата. Това е така вероятно заради голямата средна възраст на хората, каращи немската спортна икона. По националност най-горещи отново са италианските и френските автомобили, или по-скоро - техните собственици.Дамите отдават предпочитанията си на френските коли и се отдаватна секс 2,1 пъти в седмицата. Любителките на Audi също са активни (както и мъжката половина от собствениците на марката) в леглото, а водачките на BMW са малко по-консервативни от мъжете шофьори на BMW и се отдават на секс 1,9 пъти седмично.В крайна сметка се получава, че собствениците на BMW прекарват безсънни нощи с любителките на френските коли, а собствениците на Porsche от двата пола явно отделят много по-голямо внимание на колата, отколкото на сексуалния си живот.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Марката на личния автомобил влияе на сексуалния живот
Collapse
X
-
Като човек, който притежава и италиански и френски автомобил, мога да кажа, че тия статистики са алабала. Отделно, че ми се навират в очите вече за 5-6 път от 3-4 години насам, отделно че по всяка вероятност са анкетирали ескимоси или поне определено не са анкетирали нито един българинno pain no pain
-
еми незнам за колите и секса ама аз съм сменил доста марки коли( застава, опел, пежо, митсубиши, фиат, пак пежо, пак фиат, смятам да се возя скоро на ланчиа), но не съм си променил желанието за секс и вида музика Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_11СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
vesko написа:kiro_of_the_day написа:Абе, какво е това "секс"!?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Mitko написа:При българина автомобила се явява добавка към дължината на "атрибута". Колкото пои-голям е автомобила, толкова по малък е атрибута и мозъка.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mitko написа:Mazgarev написа:Mitko написа:При българина автомобила се явява добавка към дължината на "атрибута". Колкото пои-голям е автомобила, толкова по малък е атрибута и мозъка.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Логан
...Дамите отдават предпочитанията си на френските коли и се отдаватна секс 2,1 пъти в седмицата.........ами за френско-румънската дружба ко ши кажат.....
Коментар
-
EVITA
Ами за нас?
Темата не е ли друга. Не знам кой по колко пъти, и какво прави, но на жените какво в такъв случай да им се мери по колите. Може и да поддъражте някакви тези за жена-шофьор, но въпреки това такива има. И как ще изчислите за жените се питам аз. Продължение на какво?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар