Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

има ли адвокати във форум-а?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

има ли адвокати във форум-а?

става въпрос за неизплатени заплати.
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Адвокат Макаров е спец по тези казуси. А? И нашия Кирков и той е добър.
    LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
    ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Жената е юристка
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Мога да говоря с сестра ми, 5 години се занимава с трудово право, все ще знае нещо.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

въпроса е дали мога да искам за ми се изплатът заплатите в най-къс период,без да ми вземат 30% чрез споразумение за бързия превод?

Коментар

Че защо ще ти взимат 30% за каквото и да е споразумение?! Нали са си изработени... Може ли да им обявиш, че си ги искаш с лихвите за времето в което са ги забавили тогава, защото това пък са пропуснати ползи...

Коментар

Най-бързия и лесен начин за "натиск" върху работодателя е подаване на жалба в инспекция по труда. Съгласно разпоредбите те са длъжни да направят проверка в "най-кратък срок" и да ти отговорят на жалбата какво са направили. Твърде е вероятно при проверката на фирмата да се установят и други нарушения на трудовото законодателство и ЗБУТ и да последва санкция за работодателя. Затова говори с ръководството да ти изплатят "на добра воля" дължимите суми, щото иначе си решил да се жалваш - те да си преценяват кое е по-добрия вариант за тях. Успех!
              Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Заведи дело, аз заведох и спечелих. Вярно, че мина 1 година докато мине тромавата процедура, но ми изплатиха дължимите заплати и неизползваната отпуска+ законовата лихва за периода.

Коментар

Да повдигна и аз темата, също търся. При мен са доста неща, като става въпрос за доста голяма международна фирма. Общо взето, неспазване от страна на работодателя на сключеният помежду ни договор, неизпълнение на доста изисквания по охрана на труда и т.н.

Коментар

D. Stanev написа:
                    Най-бързия и лесен начин за "натиск" върху работодателя е подаване на жалба в инспекция по труда. Съгласно разпоредбите те са длъжни да направят проверка в "най-кратък срок" и да ти отговорят на жалбата какво са направили. Твърде е вероятно при проверката на фирмата да се установят и други нарушения на трудовото законодателство и ЗБУТ и да последва санкция за работодателя. Затова говори с ръководството да ти изплатят "на добра воля" дължимите суми, щото иначе си решил да се жалваш - те да си преценяват кое е по-добрия вариант за тях. Успех!
                    заведох дело и сега ще видим какво ще стане

Коментар

Working...
                    X