Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

willow75bg написа:
    п.п.За мен най готиното и удобно комби си остава Фиат Марея,но това е друг въпрос
    + 1
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

никва софия, колега. отиваш някоя сутрин в дупница, ама в града, не на международното, и обикаляш по автокъщите. до вечерта ще си с прилична кола на прилична цена. за да ти я превозят до софия, разликата с първоначалната оферта на тия от горубляне е 20-30 лв.чувал съм, че в кюстендил са още по-евтини, ама аз дотам не стигнах.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Скромен опит с Либра комби с две деца - едно на 15 и едно на 10 месеца + детска количка и сгънато легло Чиполино в оригиналния му сак + голям куфар 80х50х40 и два сака се побират в багажника (куфара и количката в изправено положение по дължина, а сака с леглото надлъжно успоредно на седалките), но без газова бутилка вътре. Пътуването е комфортно - отпред при мен голямата щерка, отзад жената с бебока в бейбипорта. Либра комби обаче е малко осакатена откъм багажно пространство заради двете ниши за събуфера и чейнджъра и... общо взето е декоративно комби, но става.
        Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Не съм чел всичко и някой може да ме е изпреварил, но - не вземай Рено с 1,6 двигател. Викат му "бозаджията". За Рено е нещо като 1,4 12v за Фиат.Пука глава и смесва масло и антифриз. Във форума на Рено има доста за този двигател.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

snake написа:
            Не знам какво ти е мнението за Volvo V40 и дали ще удовлетворява изискванията ти. Ето едно на метан: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...f1=detailsАз това волво го заглеждам от известно време, но не знам как стои въпросът с узаконяване на метанова уредба на кола нов внос .
            Това Волво не става. Аз щях да го купувам лятото ама не му работеше добре двигателя и има проблем с метановата уредба. Иначе на външен вид е супер. Аз имах браво на метан и търсех по-голяма кола пак на метан. В края на краищата се спрях на Мареа комби JTD и за сега съм много доволен. Успех с търсенето колега. Само да вметна като варианти Опел вектра Б хечбек или комби и Пежо 406 комби. Хечбека на вектрата е с огромен багажник.
            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.

Коментар

Lane Staley написа:
              Не съм чел всичко и някой може да ме е изпреварил, но - не вземай Рено с 1,6 двигател. Викат му "бозаджията". За Рено е нещо като 1,4 12v за Фиат.Пука глава и смесва масло и антифриз. Във форума на Рено има доста за този двигател.
              "Бозаджията" го знам, но той е предишния двигател 8 клапанов 90 коня. Аз търся 16 клапановите 1.6 107 к.с. или 2.0 140 к.с.
              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Чудно ми е защо всички си мислят, че вановете имат по-голямо багажно пространство от комбитата... Всеки ме пита "Ти що си купи Мондео-комби, а не някой миниван?"....... Ми щото вана е по-височък, с малко повече пространство за пътниците, но не и по-голям багажник... Някой ако ми даде пример за миниван с по-голям багажник примерно от Е-Класа комби, Тойота Авенсис I-комби или Волво 960-комби ще му целуна ръка...Ако си свел алтернативите до тези трите от първия пост най-добре се хвърляй на Либра, но с дизелов ДВГ, щото като сложиш газова ефекта от големия багажник на комбито се губи...
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Не търся чак толкова голям багажник като на комбитата, но трябва да има някакъв багажник, защото например Стило 5 врати все едно няма багажник, за разлика например от Пикасо.
                  Прикачени файлове
                  Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Пикасо, Микасо, Рендета разни, ходих, гледах всякакви подобни легени и ... днес платих Либра 2.4 140 коня Майната му, че ще давам 100-200 лв. повече на година за данъци и застраховки, но пък ще се возя с кеф
                    Прикачени файлове

Коментар

Еее, честито колега! Кръвта вода не става :D -отличен избор!
                      SEAT Leon Cupra 300
                      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Честита да ти е! С кеф да си я караш.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Струва ми се, че скоро ще трябва да прекръстим този форум на Ланча Форум България и да е пряка конкуренция с Клуб Ланча България Честито и тук!

Коментар

Immortal написа:
                            Струва ми се, че скоро ще трябва да прекръстим този форум на Ланча Форум България и да е пряка конкуренция с Клуб Ланча България Честито и тук!
                            Брато, струва ми се ,че си прекалил с алкохола
                            SEAT Leon Cupra 300
                            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Immortal написа:
                              Може да се разминете само с подфорум "метанови либри"

Коментар

Газови, газови, метана скочи много Честито @simeon3000 , само безаварийни км.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X