willow75bg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на автомобил
Collapse
X
-
никва софия, колега. отиваш някоя сутрин в дупница, ама в града, не на международното, и обикаляш по автокъщите. до вечерта ще си с прилична кола на прилична цена. за да ти я превозят до софия, разликата с първоначалната оферта на тия от горубляне е 20-30 лв.чувал съм, че в кюстендил са още по-евтини, ама аз дотам не стигнах.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Скромен опит с Либра комби с две деца - едно на 15 и едно на 10 месеца + детска количка и сгънато легло Чиполино в оригиналния му сак + голям куфар 80х50х40 и два сака се побират в багажника (куфара и количката в изправено положение по дължина, а сака с леглото надлъжно успоредно на седалките), но без газова бутилка вътре. Пътуването е комфортно - отпред при мен голямата щерка, отзад жената с бебока в бейбипорта. Либра комби обаче е малко осакатена откъм багажно пространство заради двете ниши за събуфера и чейнджъра и... общо взето е декоративно комби, но става.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Не съм чел всичко и някой може да ме е изпреварил, но - не вземай Рено с 1,6 двигател. Викат му "бозаджията". За Рено е нещо като 1,4 12v за Фиат.Пука глава и смесва масло и антифриз. Във форума на Рено има доста за този двигател.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
snake написа:Не знам какво ти е мнението за Volvo V40 и дали ще удовлетворява изискванията ти. Ето едно на метан: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...f1=detailsАз това волво го заглеждам от известно време, но не знам как стои въпросът с узаконяване на метанова уредба на кола нов внос .Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.
Коментар
-
Lane Staley написа:Не съм чел всичко и някой може да ме е изпреварил, но - не вземай Рено с 1,6 двигател. Викат му "бозаджията". За Рено е нещо като 1,4 12v за Фиат.Пука глава и смесва масло и антифриз. Във форума на Рено има доста за този двигател.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Чудно ми е защо всички си мислят, че вановете имат по-голямо багажно пространство от комбитата... Всеки ме пита "Ти що си купи Мондео-комби, а не някой миниван?"....... Ми щото вана е по-височък, с малко повече пространство за пътниците, но не и по-голям багажник... Някой ако ми даде пример за миниван с по-голям багажник примерно от Е-Класа комби, Тойота Авенсис I-комби или Волво 960-комби ще му целуна ръка...Ако си свел алтернативите до тези трите от първия пост най-добре се хвърляй на Либра, но с дизелов ДВГ, щото като сложиш газова ефекта от големия багажник на комбито се губи...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар