Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Opel Zafira е всичко друго, но не и широка!!!

Коментар

simeon3000 написа:
      galinchooo написа:
      Ето ти едно перфектно предложение от мен...
      Това май е Опел Зафира, харесват ми, но като разглеждах обяви цените им почват от 5-6 хиляди, а на мен 5 ми е тавана и търся нещо за 4-4 и малко.
      Ами да малко по скъпички са...Има до 4000-4500,но са до 99г...
      FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Доста я плюят заВирата май.

Коментар

Mitsubishi Space star 1.9DIDKia Carens 2.0 CRDI 2003г за 5000лв.Renault Laguna mk2 1.9DCIMazda Premacy 2.0 DiTDЕто още няколко предложения от мен. Е избрал съм дизели но всичките се предлагат и с бензин мотори.Относно Зафирата и аз и бях фен едно време но с времето всичко между нас свърши :D !!!!
          Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
          Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...=detailsЕто една за 3800...Има забележки по бронята.... Вичко се намира...Пари да има само...
            FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Не знам какво ти е мнението за Volvo V40 и дали ще удовлетворява изискванията ти. Ето едно на метан: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...f1=detailsАз това волво го заглеждам от известно време, но не знам как стои въпросът с узаконяване на метанова уредба на кола нов внос .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ако ще търсиш пространство ето я твоята кола http://www.cars.bg/u548507Обаче като прочетох "според жената е грозно" и се отказвам да ти давам съвети...Моята като избирах колата просто нямаше право да говори. Тя не харесваше комбита,казах да мълчи и ако иска да си намери пари да си купи кола. Сега друга песен пее-мареата била широка,ама можело по-широка да намерим Жени...и те не знаят какво искат.Затова ако парите са от теб,не я питай въобще
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Колега, сигурен съм, че можеш да се събереш и в по-малка кола, но настина има значение каква е детската количка.

Коментар

Ако разполагах с бюджета на колeгата Симеон, бих спрял избора си на Opel Astra G - комби вариант. Година и половина съм имал такъв дизел и имам само добри спомени от него. А не са и никак скъпи - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&f1=detailsИ тъй като темата ще стане N на брой страници с N на брой предложения, най-добре колегата да си реши първо точно какво търси. Защото за тези пари няма как колата и да е и голяма, и икономична, и красива, и без забележки, и на жената много да хареса. Изобщо, резултатът от подобни теми е още по-голямо объркване за автора
                    преди - TIPO
                    сега - VOLVO XC60

Коментар

coolboby написа:
                      Колега, сигурен съм, че можеш да се събереш и в по-малка кола, но настина има значение каква е детската количка.
                      о, това е абсолютно сигурно. аз едно време в рено 5 две зимни колички съм събирал . и столчета, мол-чета, багажи и квито там простотии се сетиш. досега реално само веднъж наистина съм имал нужда от комби, и то заради релсите на тавана, а пък жена ми ако я слушам, автобус с ремарке трабва да си купя и пак няма да й стигне :D. сега сме се договорили за една мултипла, ако се опаричим случайно. тя - щото е ван и е шарен салона, пък аз заради фацата и огромните прозорци.п.с. всъщност важно е как се сгъва количката, щото нашата по-голямата, като я сгънеш ставаше по-малка от по-малката.
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

coolboby написа:
                        Точно това имам и аз предвид. Ланча Либра е възможно най-голямата кола, която бих взел и то защото е от Италия и знам какво да очаквам. Досега съм имал само италиански коли. Обаче нещо ме тегли към "рендето" Сеник - изглежда добре, по-компактно е, сравнително евтина поддръжка. Хората с Рена си ходят смело по официалните сервизи или поне си купуват от там частите. Доста са масови и има голям избор. Като напиша в Мобиле.бг Ланча Либра комби бензин София и излизат три обяви, а като напиша Рено Сценик 2000-2003 бензин София излизат 50 обяви.
                        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Защо търсиш обяви с толкова много критерии? Ако някой продавач не е написал твоето изискване, конкретното търсене ще пропусне обявата Търси само Ланчия Либра и нищо друго конкретно!После огледай внимателно обявите - те не са много, но има интересни предложения А и дори да не е в София, пак може да се огледа от колега във форума.Освен това, в Ланчия-форума има тема конкретно за Либра, в която тема са обсъждани повече обяви Сега аз да попитам - защо не помислиш за един багажник ’THULE’, вместо да сменяш колата?

Коментар

Колега,мога да ти дам мнение за Рено Сценик фаза 1 98г, 1,6 двигател без газ.Разход от 6,5 до 12 ако щеш през зимата градско на късо.Багажника ще ти стигне,но знаеш че седалките се свалят лесно и бързо.Като минуси-имобилаизер/премахва се/,клапата на входящия въздух,вентилатора на парното/горят често/,радиаторчето на парното се затлачва почти на всяко Рено било то Лагуна,19-ка,клио и т.нКъм 3000 об.имат склонност от гадни вибрации от изпускателната система/не е само при нашето/.Като комфорт,шумоизолация и возия не е нещо особенно,доста под Либрата.С две думи отваряй си очите и прочети малко из техния форум.п.п.За мен най готиното и удобно комби си остава Фиат Марея,но това е друг въпрос

Коментар

Моят фаворит в класа семейни коли е тази: http://www.cars.bg/u338076 - дизелhttp://www.cars.bg/u579304 - бензинПет пълноразмерни и отделни седалки, голям багажник. Елегатна отвън и вътре, като италианка.

Коментар

Дизеловия мотор знаеш ли с каква помпа е?А частите да иимаш поглед как вървят?

Коментар

Working...
                                X