Колеги, жената скоро ще е няколко дни командировка в Украйна. Днеска ме пита какво да ми донесе. Дайте идеи какво има там по конкретно специфично което да може да се донесе - ядене, алкохол, чай, нещо лечебно, сувенир...?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Армаган от Украйна
Collapse
X
-
Аз съм чувал че жените им били много развратни. Някоя мацка ако може да ти домъкне.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Аз съм чувал че жените им били много развратни. Някоя мацка ако може да ти домъкне.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Базикате се вие, ама жената след като се върне ще чуя "аууу, какъв страхотен хайвер има в Украйна" и аз ще си ям цървула от яд. А украинките не ми ги хвалете, аз съм държал дискотека в комплекс едно лято и съм отвратен от тоталната им липса на хигиена. Поливат се с парфюм да не се къпят, лепят си дъвките под масата...абе не ми се разправя. Нашите жени тука са направо маниачки на тема чистота и поддържане на тялото, ама не го оценяваме.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар