ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво се показва с винетката?
Collapse
X
-
Ако се сетя ще ги щракна и ще кача снимка, но с касовата бележка се издава още една "квитанция" на оято пише за кой автомобил е купена винетката. Щом го дават, значи върши работа Кой и за какво може да го проверява, не ме вълнува. Щом го дават, аз си го нося с документите и т’ва е. Да се правим на мноо умни, нема смисъл. Аз немам ду.е за е.анеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Ако се сетя ще ги щракна и ще кача снимка, но с касовата бележка се издава още една "квитанция" на оято пише за кой автомобил е купена винетката. Щом го дават, значи върши работа Кой и за какво може да го проверява, не ме вълнува. Щом го дават, аз си го нося с документите и т’ва е. Да се правим на мноо умни, нема смисъл. Аз немам ду.е за е.анеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Всъщност май има значение откъде си купуваш винетката. Аз винаги си я купувам от т.нар. Пътно (Агенция пътна инфраструктура), и ми дават само една разпечатка на принтер, в която си пише и номера на колата, и не знам кво още... служи и за касова бележка.Въпреки това - мисля, че цялата тази документация е излишна.Ако ще трябва да я носим - за какво ни е тогава винетката?!?Квитанцията удостоверява, че си си купил винетката?!? ИДИОТИ неземни, ми нали ако си направя фалшива винетка, ще си направя и фалшива квитанция!?!? Ей, мнооооого тъпи в тая държавна администрация, ей! Какво ще удостовери, че не съм си направил на принтера квитанцията?!?
Коментар
-
Абсолютно си прав, колега :D Поне да имаше някаква файда, че ги даваме тея пари, а то няма. Преди плащах около 30 лв данък за москвето, в който влизаха таксите за общинската и за републиканската пътна инфраструктура, и на всичко отгоре платени зони за паркиране нямаше. Имаше платени паркинги, но съвсем малко. При това имаше доста по-добри пътища. Сега плащаме една камара такси, а пътищаъта ... по-зле от оффроуд.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Явно има значение от къде си взимаш винетката. Мой приятел си я купи от бензиностанция на Лукойл и там му искаха номера на колата, който след това го пишеше някъде по касовата бележка. Аз си взех от Шел и никакви номера не ми искаха. Даже изрично попитах не е ли нужен номер на колата и отговорът беше, че вече не се изисквало.Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар