колеги, понеже му дойде времето за винетка, някой да сподели от опит какво трябва да се пази с нея? миналата година си пазих всичките хартии, дето ми ги дадоха в бензиностанцията, и след 2 месеца се разпарцаливиха и тая година не ми се ще да се пълня с излишни боклуци.благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво се показва с винетката?
Collapse
X
-
Re: какво се показва с винетката?
slonikon написа:колеги, понеже му дойде времето за винетка, някой да сподели от опит какво трябва да се пази с нея? миналата година си пазих всичките хартии, дето ми ги дадоха в бензиностанцията, и след 2 месеца се разпарцаливиха и тая година не ми се ще да се пълня с излишни боклуци.благодаря предварително!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Квитанцията може да се изисква от данъчните, но не и от КАТ-аджия. Както казва dani389, бар кода, останал на фолиото, е най-важен (+винетката на стъклото Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ), останалото е "ала-бала".Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Re: винетка
kluchar написа:С касовата бележка може дави издадат дубликата .Слагаш ги в жабката и готово .Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ogi28b написа:Абе най-сигурно ми се струва да се носи една папка с документация, сертификати, баркодове, касови бележки, нотариални актове ако има, фишове, актове, всичко носете. И 20 лева, че все за нещо ще се хванат накрая...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Не могат да искат друго освен това което остава на фолиото с баркода.На мен тази година ми казаха,че мога да ползвам безплатна винетка от социалните.Дадоха ми я от там.Та като нямам касови бележки ко праим? А 20 лв вече не те оправя,че ходят куките по двамаЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
dkenanova написа:Не могат да искат друго освен това което остава на фолиото с баркода.На мен тази година ми казаха,че мога да ползвам безплатна винетка от социалните.Дадоха ми я от там.Та като нямам касови бележки ко праим? А 20 лв вече не те оправя,че ходят куките по двамаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:dkenanova написа:Не могат да искат друго освен това което остава на фолиото с баркода.На мен тази година ми казаха,че мога да ползвам безплатна винетка от социалните.Дадоха ми я от там.Та като нямам касови бележки ко праим? А 20 лв вече не те оправя,че ходят куките по двамаЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар