Газов пистолет не решава спор на кръстовище14 август 2006 / Неизвестен се опита да разреши спор с друг шофьор на светофар в Бургас с газов пистолет, предаде БГНЕС.В оперативната дежурна част на РПУ е получен сигнал за стрелба от автомобил, движещ се по път Е-87 в посока к-с «Меден рудник». Установено е, че при спречкване на пътното платно до светофара на стадион "Черноморец", лек автомобил "Форд Ескорт", с водач 26-годишният П.Д. и спътник М.К. е бил притиснат от лек автомобил "Фиат Брава". Шофьорът на "Фиат"-а свалил стъклото стрелял с газов пистолет, след което отпътувал в неизвестна посока. От стрелбата няма пострадали. Автомобилът, от който е стреляно, е собственост на 18-годишен бургазлия. Самоличността на стрелеца в момента се изяснява. По случая работи Първо РПУ - Бургас. Колега бягай да не те хванат!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой имаше газов пищов в колата?
Collapse
X
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8532Никой не си признаваFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
-
По принцип аз си държа газовия в колата винаги,когато съм с нея,като слизам си го взимам! Знам,че това няма да реши никак нещата при евентуален спор и разправия с друг шофер,но се надявам оня поне да се стресне и да предотврати по-нататъшни "загрубявания" на кавгата! Чувствам се сигурен с него и с батата под седалката! Просто в България стана такова положението,че всеки те псува по кръстовищата,има и такива дето излизат от колите да се саморазправят.....живея в Надежда в блока на голямото кръстовище пред Билата,ставал съм свидетел на какво ли не....излизат от колите,зарязват ги насред кръстовището и отиват да вадят човека от колата и да го ритат! Събира се тълпа,и всеки само ГЛЕДА наистина е страшно по пътищата,трябва да се пазим от всичко и всеки!!!
Коментар
-
К’во ти пука кога е станало. Такива простотии стават десетки може би стотици на ден по българските пътища. В случая обаче е показателно че другия човек е запомнил номера и го е предал на полицията. Мисля че по сериозно щеше да бъде ако и той беше въоръжен и то с огнестрелно оръжие тогава оня хапльо щеше да се подриска , но няма смисъл да се умува ... Важното е да бъдем спокойни по пътищата!VW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
Mazgarev написа:AlBundy написа:Аз пистолет нямам. Вида ми е достатъченhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
AlBundy написа:Аз пистолет нямам. Вида ми е достатъченSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
sehnsucht написа:По принцип аз си държа газовия в колата винаги,когато съм с нея,като слизам си го взимам! Знам,че това няма да реши никак нещата при евентуален спор и разправия с друг шофер,но се надявам оня поне да се стресне и да предотврати по-нататъшни "загрубявания" на кавгата! Чувствам се сигурен с него и с батата под седалката! Просто в България стана такова положението,че всеки те псува по кръстовищата,има и такива дето излизат от колите да се саморазправят.....живея в Надежда в блока на голямото кръстовище пред Билата,ставал съм свидетел на какво ли не....излизат от колите,зарязват ги насред кръстовището и отиват да вадят човека от колата и да го ритат! Събира се тълпа,и всеки само ГЛЕДА наистина е страшно по пътищата,трябва да се пазим от всичко и всеки!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар