Общината понеже упорито не иска да разкара недвижимото имущество от обществения паркинг, вместо на нея си плащам на гараж.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов софтуер в данъчното
Collapse
X
-
Аз пък малко насила, но като си купих колата 2 месеца след това ходих да я регистрирам и в действителност сега като чета явно съм платил и няква глоба 20-30 лева. За 6 месеца тогава платих 110 лева, като на следващата година за цялата такава беше 190 лева. Другата седмица мисля да бъде платен, още повече, че вече колата става на 14+ и данъка ми е 120 лева. Не са малко, ама предпочитам да съм чист .... колкото и да не ме кефят пътищата...
Коментар
-
vili151279 написа:sharpradi написа:Не я плащай.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
tomsan написа:Добре, а моята след като въобще не е зачислена в данъчното, какво следва ???LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
mitaka_71 написа:tomsan написа:Добре, а моята след като въобще не е зачислена в данъчното, какво следва ???Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
nedialk00
-
tomsan написа:nedialk00 написа:ще ти иземат колата принудително, ако нямаш пари аман от ганьовци.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nedialk00 написа:Sev написа:опасни хораа в другата тема мърморите за пътища, заплати, за места за паркиране, почистване на улицитене ви разбирам, честно ви казвамAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Сега да Ви кажа моят случай конкренто: като купих колата отидох и си я регистрирах в КАТ, въобще не знаех че трябва да я регистрирам в общината- мислех си че от КАТ им дават информация, като ходих да си отписвам старата кола и да и платя данъка питам аз и за Фичката колко да платя, а те ми викат няма друга кола- не сте я регистрирали и аз се опулих и споря и обеснявам кога съм я купила, кога съм я регистрирала в КАТ. Най-накрая със служителката се разбрахме- тя ми обясни, че е трябвало и в общината да я регистрирам тогава исках да си платя, но понеже беше края на работния ден а тя трябваше да ми състави акт, че не съм платила в срок ми обясни че бърза за детската градина за детето и да не се притеснявам да изчакам да мине 3-тата година и няма страшно, колата ми е май е 115 к.с. Брава 1.8, 16V. Тогава си казах: ми ще изчакам като не искат да ми вземат парите. Само да спомена, че това е единственото задължение което имам и че се занимавам със събиране на задължения и съм на ясно, какви са позитивите и негативите от това задължение, но се надявам до 1 мес. да реша този проблем. Пуснах темата, защото се изумих от "напредъка" на Данъчните служби и смятам, че тази програма можеше да я направят преди многооооооо години
Коментар
-
Airfan написа:tomsan написа:Добре, а моята след като въобще не е зачислена в данъчното, какво следва ???Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар