15 август - Голяма БогородицаЧестит имен ден на всички, които носят името Мария, Мика, Мара, Маша, Мариан и Мариана!Да си носите името със здраве!15 Август - Успение (заспиване) на Пресвета Богородица е един от 12-те велики християнски празници, чествани и от православни, и от католици. Според Светото писание това е денят, в който Божията майка на 64-годишна възраст напуска земния живот и отива при сина си. Нейната смърт била тъй лека и блажена, че приличала на заспиване. Оттук и думата "успение" - заспиване.Също така и честит празник на всички варненци!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит празник - 15 август
Collapse
X
-
doofiat написа:Колега Мазгарев, подведохте ме? Марин и Марина имат именден на 17.07. Звъннах на един приятел, атой вика ааааа нямам аз съм на 17.07, ама така и така си намерил повед ела да се видим. И така си изпросих именден, Марин и Марина не са днес.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
мерси мерси, ние имаме троен празник :D :D :D аз и жена ми като Варненци и жена ми понеже е Мариядовечера ще падне яко празнуване, отивам да тегля пари от банката..... че то на имен ден не се знае кой ще дойде и отнас Честито на Всички Варненци и тези дами с това хубаво ИмеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ее не тва не е истина пак ме няма мене :D абе хора и аз празнувам днес и много като мене как може да пропуснете името МариоFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар