Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит празник - 15 август

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честит празник - 15 август

15 август - Голяма БогородицаЧестит имен ден на всички, които носят името Мария, Мика, Мара, Маша, Мариан и Мариана!Да си носите името със здраве!15 Август - Успение (заспиване) на Пресвета Богородица е един от 12-те велики християнски празници, чествани и от православни, и от католици. Според Светото писание това е денят, в който Божията майка на 64-годишна възраст напуска земния живот и отива при сина си. Нейната смърт била тъй лека и блажена, че приличала на заспиване. Оттук и думата "успение" - заспиване.Също така и честит празник на всички варненци!
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Честит празник на имениците и от мен да са живи и здрави и вси4ко наи наичеститя и на сестрами марияи на варненци за които сега разбирам че имат празник
    ко да направя човек....не работи

Коментар

Честит празник на съгражданите! От догодина на тази дата няма да се работи, а само ще се празнува.Честит празник и на имениците!

Коментар

Колега Мазгарев, подведохте ме? Марин и Марина имат именден на 17.07. Звъннах на един приятел, атой вика ааааа нямам аз съм на 17.07, ама така и така си намерил повед ела да се видим. И така си изпросих именден, Марин и Марина не са днес.

Коментар

doofiat написа:
          Колега Мазгарев, подведохте ме? Марин и Марина имат именден на 17.07. Звъннах на един приятел, атой вика ааааа нямам аз съм на 17.07, ама така и така си намерил повед ела да се видим. И така си изпросих именден, Марин и Марина не са днес.
          Правилно! Извинявам се за грешката! Марин и Марина - тези имена идват от другаде - от латинското maris - море. Мариновците да черпят на деня на Вмчца Марина - 17 юли.Но на всички останали още веднъж - Честито!
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

и от мен честит празник на всички празнуващи днес
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

мерси мерси, ние имаме троен празник :D :D :D аз и жена ми като Варненци и жена ми понеже е Мариядовечера ще падне яко празнуване, отивам да тегля пари от банката..... че то на имен ден не се знае кой ще дойде и отнас Честито на Всички Варненци и тези дами с това хубаво Име
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Честито именнички и именници! Да Ви е живо и здраво името!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Туко що ми сервираха, че и аз съм бил имал Именден..а аз се казвам Богомил..аз имам на Йордановден/Богоявление 6 Януари....

Коментар

ее не тва не е истина пак ме няма мене :D абе хора и аз празнувам днес и много като мене как може да пропуснете името Марио
                    Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                    Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Working...
                    X