за една 1ст. 3 страници глупости еми да в интерес на истината трудно се цепи точно 10-20 или каквото сума кажете на човеца сипвали са ми и 1ст повече ама не си я искат, а мислите ли че последните 2-3ст иии там 30м още път дет някой по-назад ги беше сметнал въобще влизат в резервоара ви а не остават в маркуча а? никой няма да стане милионер от по 1ст :D или поне ще му е доста трудно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акция "Искам си стотинката" при зареждане на горив
Collapse
X
-
В последно време рядко плащам кеш на бензиностанции. Но пък ми се е случвало много пъти дами закръглят рестото в моя полза. Тъй че не виждам какво толкова е станало. А пък я да видим как ще стане със закръглението на бензиностанциите в Италия. Там цената е до третия знак след десеттичната запетая. Малко стара е снимката но е нагледно пособие.
Коментар
-
dkenanova написа:Лошото е,че ако искаш да ползваш отстъпка с картата трябва да се плати в брой.Събирам си жълтите стотинки и си плащам с тях,защото когато неми достигат 1-2 стотинки някъде,никой не казва "карай без тях",заради хубавите ми сини очи.
Коментар
-
BO написа:Ma®tin написа:Аз си събирам спестените стотинки в пепелника - на седмица от отстъпки по 1-2 лв - колкото и да е, пак е нещо. Стига да ти ги дават :D:D:D Колкото до заплатите, не мисля че големите вериги бензиностанции (около София), заплатите са под 500-600лвhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
пък на мене хич не ми трябва обслужване мога и сам да се заредя...те хората си го казаха тва че има толкова персонал е една от причината за по високите цени на горивата....в гърция примерно пак на ЕКО има само касиер вътре и 2 колонки...а тук 100 колонки с 50 човека персоналFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
infineon написа:Ми като са му малко да не стои там бе. Някой да не го е вързал насила да работи, като не го кефи Писна ми от тва мрънкане , айде щото зимали малко и да правят квото си искат.Мен не ме интересува той колко зимал. Това си е проблем между него и бензиностанцията. Аз като отивам там очаквам точно обслужване пък ако ще и самия им шеф да дойде да сипва.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
mitkosoft написа:само бърз пример производствената цена на бензин 95 с акциз и ДДС с включена транспортна такса от сайта на лукойл 2505.60лв тоест 2.55 а на колонката 2.63 а казват че продавали бензина без печалба
Коментар
-
BO написа:infineon написа:Ми като са му малко да не стои там бе. Някой да не го е вързал насила да работи, като не го кефи Писна ми от тва мрънкане , айде щото зимали малко и да правят квото си искат.Мен не ме интересува той колко зимал. Това си е проблем между него и бензиностанцията. Аз като отивам там очаквам точно обслужване пък ако ще и самия им шеф да дойде да сипва.
Коментар
-
Kuku написа:Точно миналата година по това време бях в едно малко курортно селище в Италия - Вила Роса.Там имах чувството, че ВСИЧКИ правеха точно така - тръскане на цигарите през прозореца и фасовете директно навън, дори кутиите от цигари през прозореца, опаковки от вафли... всякакви дребни боклуци На въпроса ми - ЗАЩО???Отговора беше - Защото тук има хора, които си вършат съвестно работата и улиците винаги са чисти! По-лошото е, че те се ТВЪРДО убедение, че това е нещо нормално.....A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:infineon написа:Ми като са му малко да не стои там бе. Някой да не го е вързал насила да работи, като не го кефи Писна ми от тва мрънкане , айде щото зимали малко и да правят квото си искат.Мен не ме интересува той колко зимал. Това си е проблем между него и бензиностанцията. Аз като отивам там очаквам точно обслужване пък ако ще и самия им шеф да дойде да сипва.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Какво общо има едното с другото?Чистенето е съвсем друго, а и там няма да ти е приятно да ти закръглят такса смет на 90 вместо 89 лв примерно.Не може ниското заплащане да е оправдание за некачественото обслужване.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар