Ем, той си е с този аватар от суме време :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акция "Искам си стотинката" при зареждане на горив
Collapse
X
-
А по нашия край масова практика е като зареждаш примерно за 20 лв.да ти заредят за 19.99.Много пъти съм спорил/не,че съм за стотинката/и винаги отговора е,че не могат да отсекат точно.Е,как веднъж не заредиха за 20.01 лв.Аман от дребни тарикатщини.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Да речем една кола гори 10л гориво на 100км. Да речем че горивото е 2.70лв. Значи колата изминава за 27лв 100км. Значи 1км изминава за 0.27лв. Значи 100м изминава за 0.027лв. Т.е. когато ви ощетят с една стотинка от неокръгляне ви ощетяват с около 30м изминат път. А сега сметнете колко лева гори вашата на 100км и помислете с колко метра ви ощетява една стотинка. Защото се съмнявам да карате все коли с 27лв/100км, моята например градско е около 22лв/100км.Айде колегата който му окръглят с по 5-10 стотинки разбирам, ама за 1ст да вдигате пара...Вие сериозно ли трошите нерви и яд за 30м?!
Коментар
-
Въпроса колкото принципен , толкова и до самия човек...и аз се дразня като не ми връщат една стотинка не че ми е притрябвала ама тъпата касиерка е нацупена понякога не поздравява и с нищо не ми е полезна. Докато момчетата отвън винаги ако ми измият стъклото им давам бакшиш. Но на тея нацупени овце вътре неска 1000 човека ако минат по 1ст тва са си 10 лева заради нацупената и физиономия. Малко извън темата, но един път в хранителен магазин давам 20 лева за сметката на касата и оная проверява дали са истински парите. Връща ми рестото и аз и викам "дай да видя дали са истински, прекарай ги през апарата" и оная вика "ама господиене как така" . Няма как така значи тя може да се съмнява в мене а аз не мога така ли? Замислете си и по този въпрос а уж клиента е с правоFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Гледам и не вярвам на очите си. В нормалните страни ти връщат ресто до стотинка! В САЩ спираш на бензиностанцията, казваш на мангала за колко да ти зареди гориво,без да слизаш от колата,зарежда ти и ако решиш му даваш 1$ бакшиш. Когато ми направят такова обслужване ще дам бакшиш на този дето ме обслужва,но някаква касиерка или касиер да се правят на тарикати.... Докато не си искаме рестото ще ни цакат навсякъде. После в заведенията лъжели,в магазините лъжат, в бензиностанцийте лъжат. Сами сме си виновни!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
ogi28b написа:И аз бих препоръчал плащане с дебитна карта, за да се избегне моментът със стотинките. Не знам за другите, но специално моята обслужваща банка не взема такса при плащане в магазин. Затова у мен държа много малко пари, а всичко което може - плащам с картата. Най-малкото което съм плащал, е 0.63 - сметка за виваком. В ресторантите е същото - правят се на луди и не ти връщат монети. Колкото по-скъпо и по-луксозно е заведението, толкова повече ресто забравят да ти върнат.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Аз зареждам само на една бензиностанция в града, хората от персонала ме знаят, че съм редовен клиент и не са ми въртяли такива номера - посрещат ме любезно, информират ме за промоции, мият ми стъклата, без да очакват бакшиш и никога не са ми искали 2-3 стотинки, ако са изпуснали "пищова" да надхвърли казаната от мен сума. Като тръгна из страната, понеже хората са ми непознати по другите бензиностанции, не ми се занимава и не се разправям за някакви стотинки - смятам, че е човешко да не могат да улучат точната сума...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Ma®tin написа:Аз си събирам спестените стотинки в пепелника - на седмица от отстъпки по 1-2 лв - колкото и да е, пак е нещо. Стига да ти ги дават :D:D:D Колкото до заплатите, не мисля че големите вериги бензиностанции (около София), заплатите са под 500-600лвA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Малки им били заплатите и затова дайте да крадем от клиентите, понеже пък и ги глобяват, че не си вършат работата качествено.Абе каква е тая извратенящина бре?Като му е малка заплатата или да става и да заминава или да стачкува. Аз като клиент какво съм виновен?Взимам си цялото ресто до стотинка отвсякъде.Тия пари са мои! Аз съм си ги договорил, изработил и спечелил. Всеки който се труди - знае как се изкарват.Много харабии се изкарахте тука.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Малки им били заплатите и затова дайте да крадем от клиентите, понеже пък и ги глобяват, че не си вършат работата качествено.Абе каква е тая извратенящина бре?Като му е малка заплатата или да става и да заминава или да стачкува. Аз като клиент какво съм виновен?Взимам си цялото ресто до стотинка отвсякъде.Тия пари са мои! Аз съм си ги договорил, изработил и спечелил. Всеки който се труди - знае как се изкарват.Много харабии се изкарахте тука.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Като ги карат да ядът стоки с изтекъл срок на годност и ги глобяват незаконосъобразно - да си търсят правата. Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Това ако ми се случи на мен - първото - ще му пукна канчето на идиота, който се осмели да ми го каже това.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Като ги карат да ядът стоки с изтекъл срок на годност и ги глобяват незаконосъобразно - да си търсят правата. Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Това ако ми се случи на мен - първото - ще му пукна канчето на идиота, който се осмели да ми го каже това.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Dimo_J написа:оле боже.......що не спрете да карате коли като не ви харесва, че не ви връщат 1-2-3 стотинки на зареждане.Това ми се вижда, че се превръща е дребнавост.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар