Отговорът ви бе записан. Благодаря за отделеното време
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за помощ- Въпросник.
Collapse
X
-
И аз се отчетох, но ми направи впечатление, че купе и кабриолет варянтите за автомобил изобщо липсват ?! Това нещо умишлено ли е или ?! Цъкнал съм клас Ц, но реално за възрастта ми 23 и още няколко години занапред не бих си и помислял за друго освен купе или някой кабриолет с твърд покрив ( ако забогатея изневиделица Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 )
Коментар
-
Много благодаря колеги! Един път сте! Евала!!!!Колега vesko.t, тези годишни групи са определени според характеристиките на пазара. Проучвания от голями статистически и маркетинг компании сочат, че в Европа хората над 50 главно отеделят средства за закупуване на имоти или вложения във влогове и фондове. Много малко са тези, които положително отговарят на въпроса за покупка на нов автомобил.Колега Insane, модификациите купе и кабриолет спадат към класа автомобили към, който основният им модел принадлежи. Например купето и кабриолета на БМВ 3та серия спадат към клас D. Купето и кабриолета на Е класата на Мерцедес в клас E и т.н. За модели като SLK, SL, BMW 8er, Honda S2000, Mazda RX, Nissan GT-r и прочее хубавини има отделен клас H- sport, но той не представлява интерес за това проучване.Благодаря още веднъж на отзовалите се и ви пожелавам лек и хубав ден!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар