Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова продобивка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VooDoo написа:
    Честито за новата придобивка!Мисля, че си направила добър избор. Пожелавам ти много безавaрийни километри c "Audi"-тo!
    Аз съм изпуснал, приятелю, (или съм забравил ), ама откога тая Алфа??!?Честито и на тебе! Тъй като гледам, и тя не е за изхвърляне!!!

Коментар

Immortal написа:
      Аз съм изпуснал, приятелю, (или съм забравил )!
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=83423&highlight=Гинко Билоба май френд, Гинко Билоба
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Искам да се возяяя, и честито!!!
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Immortal написа:
          VooDoo написа:
          Честито за новата придобивка!Мисля, че си направила добър избор. Пожелавам ти много безавaрийни километри c "Audi"-тo!
          Аз съм изпуснал, приятелю, (или съм забравил ), ама откога тая Алфа??!?Честито и на тебе! Тъй като гледам, и тя не е за изхвърляне!!!
          Брато, от скоро имам "Алфа" 156 2.5 V6 и трябва да ти кажа ,че съм много радостен от нея. Не е разбирасе "бегачка" ,като "Браво"-то , но мотора ми пълни душата.
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

честито колежке със здраве да си я караш и много беззавариини километри
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Честито МИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :D да си я кааш със здарве :D а пунтака какво ще го правиш ?
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

tomsan написа:
                Е издънката 1.6 сигурно е по-сполучлива Yellow_Flash_Colorz_PDT_46.
                Определено
                pecata написа:
                (Питам,не за да се заяждам,а защото имам добра оферта за А3-ка с тоя мотор и съм в размисли.)Дай малко информация за мотора.
                Имат "проблем" с ангренажа, който е частично отстранен с модифицирания ангренажен к-т който се предлага на пазара.Достатъчно информация за мотора може да се намери в интернет

Коментар

Честито Мимс и аз мисля да взимам А3 но 1.9TDi да си те слушка много :P

Коментар

супер е количката, а и двгто ще й стига. По-скоро проблема му е веригата и обтегача й, но то всяка марка си има някоя скъпа слабост, да се надяваме, че няма да разбираш за този й проблем. Лиспва й само едно Т пред кубатурата
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Честито !
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Благодаря ви хора, дано си ме слушка А Иво Пунтичко с мъка на сърцето го обявявам за продажба и се моля да попадне на свястен собственик.
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хубавото си е хубаво, бързо се свиква Честито и много километри да навъртиш

Коментар

браво хареса ми покупката
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Честито, мн безаварийни км ти желая с новата количка... Аз също от доста години не карам италианка, но това е любимият ми форум и едва ли някога ще спра да го посещавам... Убеден съм, че и ти няма да спреш
                              M-Benz E 250 TD 150hp
                              M-Benz 200d 75 hp
                              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

На първо място честито на колежката. Само да те радва колицата.
                                pakumba написа:
                                супер е количката, а и двгто ще й стига. По-скоро проблема му е веригата и обтегача й, но то всяка марка си има някоя скъпа слабост, да се надяваме, че няма да разбираш за този й проблем. Лиспва й само едно Т пред кубатурата
                                Аз защо си мисля, че тоя двигател е с ангренажен ремък, а не с ангренажна верига?
                                Fiat Bravo 11'97
                                1.4 12V A/C

Коментар

Working...
                                X