VooDoo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова продобивка
Collapse
X
-
Immortal написа:VooDoo написа:Честито за новата придобивка!Мисля, че си направила добър избор. Пожелавам ти много безавaрийни километри c "Audi"-тo!SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
честито колежке със здраве да си я караш и много беззавариини километриШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
tomsan написа:Е издънката 1.6 сигурно е по-сполучлива Yellow_Flash_Colorz_PDT_46.pecata написа:(Питам,не за да се заяждам,а защото имам добра оферта за А3-ка с тоя мотор и съм в размисли.)Дай малко информация за мотора.
Коментар
-
супер е количката, а и двгто ще й стига. По-скоро проблема му е веригата и обтегача й, но то всяка марка си има някоя скъпа слабост, да се надяваме, че няма да разбираш за този й проблем. Лиспва й само едно Т пред кубатуратаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Честито, мн безаварийни км ти желая с новата количка... Аз също от доста години не карам италианка, но това е любимият ми форум и едва ли някога ще спра да го посещавам... Убеден съм, че и ти няма да спрешM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
На първо място честито на колежката. Само да те радва колицата.pakumba написа:супер е количката, а и двгто ще й стига. По-скоро проблема му е веригата и обтегача й, но то всяка марка си има някоя скъпа слабост, да се надяваме, че няма да разбираш за този й проблем. Лиспва й само едно Т пред кубатуратаFiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар