Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова продобивка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нова продобивка

Колеги здравейте,Не съм го вярвала, но се случи - изневерих на тъй обичаната си марка. Купих си Ауди А3, 1.8, 125 к.с.Утре сутринта ще го регистрирам и после ще кача снимчици Но въпреки това моето сърчице си остава италианско и пак ще се подвизавам тук в любимото форумче Поздрави,Мимс
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Утре тогава ще ти честитя
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ай честито да ти е, чакаме снимки и отзиви, ама само не искам да го сравняваш с пунтото, не че нещо ама са в различен клас :D.
      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Честито и от мен. Любимата ми марка и един от любимите ми по достъпни модели. Единствено мотора не е от сполучливите, но идеални неща няма.

Коментар

Е издънката 1.6 сигурно е по-сполучлива Yellow_Flash_Colorz_PDT_46.
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Мимкееее, много си лоша!Ай да ти е честита! И някой път да повозиш старите ми кокали в немската каска...

Коментар

Честито за немското возило.Не са лоши освен,че са дървени и горят.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Дървени вика, хаха.Да те повозя в такова Заралийско, от 90ка го направихме 200к.с., па нека са дървени 400Нм като те опнат и се залепваш за рекаро седалките
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Дървени вика, хаха.Да те повозя в такова Заралийско, от 90ка го направихме 200к.с., па нека са дървени 400Нм като те опнат и се залепваш за рекаро седалките
                  Ама на метан ли е?
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

нитроМЕТАНти па отде знаеш ве ?
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Чувал съм истории ... колко ще изкара мотора на нитрометан?Сериозно питам ...
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Re: Нова продобивка

mims написа:
                        Колеги здравейте,Не съм го вярвала, но се случи - изневерих на тъй обичаната си марка. Купих си Ауди А3, 1.8, 125 к.с.Утре сутринта ще го регистрирам и после ще кача снимчици Но въпреки това моето сърчице си остава италианско и пак ще се подвизавам тук в любимото форумче Поздрави,Мимс
                        Мотора ти е предполагам ,същия като моя Сеат !

Коментар

kaci написа:
                          Честито и от мен. Любимата ми марка и един от любимите ми по достъпни модели. Единствено мотора не е от сполучливите, но идеални неща няма.
                          Защо мислиш,че мотора не е сполучлив?(Питам,не за да се заяждам,а защото имам добра оферта за А3-ка с тоя мотор и съм в размисли.)Дай малко информация за мотора.Честито на авторката.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Честито за новата придобивка!Мисля, че си направила добър избор. Пожелавам ти много безавaрийни километри c "Audi"-тo!
                            SEAT Leon Cupra 300
                            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

До тук беше с розовото пунто :D

Коментар

Working...
                              X