Оги, защо така упорито ти бяга това "дата на предшестващия преглед" в чл. 27?Това, че си минал метър един път, не променя нещата. И аз съм нарушавал, и мен са ме пускали. Но не карам хората да правят нарушения заради това. Най-малкото могат да имат големи проблеми със застраховката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как минавате на ГТП, ако нямате платен данък
Collapse
X
-
eh4ev07 написа:... Аз лично (защото ми стиска) ходя на преглед първия работен ден след перфорирания месец. Така минавам веднъж на 13 месеца. ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
tomny написа:Оги, защо така упорито ти бяга това "дата на предшестващия преглед" в чл. 27?Това, че си минал метър един път, не променя нещата. И аз съм нарушавал, и мен са ме пускали. Но не карам хората да правят нарушения заради това. Най-малкото могат да имат големи проблеми със застраховката.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
u_bo
geo_g написа:Само да Ви подсетя, че според застрахователите и застраховките Каско и ГО не важат, ако щетата е настъпила след датата на следващо представяне на ГТП.
Коментар
-
Riki888 написа:В талончето е написано че подлежи на технически преглед до дата.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Днес говорих с моя застраховател, тъй като вече 3-та година той ми оправя документите за прегледа. НЕ Е необходима бележка за платен данък, сега само е " задължително " колата да мине в пункта за прегледи- преди това въобще не съм ходила. Той има копия на талоните и само минавах да си взема стикерчето и талончето. Цената на услугата се е повишила малко- 50 лв., преди плащах 40лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар