Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Рожден Ден на Princo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В този днешен ден овремескъп за нас човек роден е!Нека здраве, щастие, любов, късмет,да го следват за напредС приятели добрида купонясва до зори!Нека зло не го застигаи съдбата весело да му намига!Честит Рожден Ден , Вълко Бате Принко е герой, покрай форума израстна той Моят поздрав е с тази песен:http://youtu.be/o8Y9-JlSRXwВсички имаме нужда от промени.Успех Малчо и Наздраве
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Ч.Р.Д Вълко.Много здраве,щастие и любов!Успех в учението и в живота.Тези дни студентски град не е най-доброто място за живеене,но ти ще се справиш.Да си намериш най-добрата работа за тебе с най-много пари.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ЧРД , Вълко !Здрав бъди !!!
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Честит Рожден Ден,Вълко! Пожелавам ти да си здрав,успехи в учението и в живота!
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

Честит Рожден Ден Принкич!!! Жив и здрав

Коментар

Честит Рожден Ден,Вълко!Успех със студентството , студентките и всички бъдещи начинания!Наздраве и весело и подобаващо отпразнуване.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Честито и от мен, пожелавам ти здраве преди всичко, щастие и много късмет, много лични и професионални успехи,много безаварийни километри и много гаджета.Наздраве от мен от малчо

Коментар

Айде и от мен Честит рожден ден!Да си жив и здрав и Типарата да те слуша!Наздраве!!!
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Честит рожден ден.Усмивката да не слиза от лицето ти.И сприятели добри винаги до зори.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Честито! Да си здрав и щастлив!

Коментар

FIAT Marea ex
                        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Честит Рожден Ден, жив и здрав, прав, корав, много щастие, късмет, успехи и хубави колежки :D. Наздраве .
                          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Благодаря на всички за хубавите пожелания !
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Честит рожде ден!

Коментар

Working...
                              X