Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗАЩО ГОЛФ, МЕРЦЕДЕС И БМВ = 99% КРЕТЕНИЗЪМ НА ПЪТЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЗАЩО ГОЛФ, МЕРЦЕДЕС И БМВ = 99% КРЕТЕНИЗЪМ НА ПЪТЯ

Снощи се прибрахме от Трявна, Търново, Елена, голям кеф пътя супер, ..........сега защо всички некадърници карат ГОЛФ, МЕРЦЕДЕС и БМВ, незнам ама тези семислят за неуязвими, или безсмъртни незнам кое точно. Реших да не мъча колата и само 90-110/120 през целия път дето минахме 1000км. единствените простаци бяха с тези коли (е имаше и една лада ама то там комплекси се избиваха, а и ладата яко върви надолу вдига 130 ама на баира пада на 60) как е възможно да караш в насрещното по завоите, да изпреварваш колона от три дълги камиона ей така насляпо без да можеш да се скриеш? :отговор Вземи си ГОЛФ много вървят.а тези пък дето си сложили по едни цветни лампи кви са? карат срещу мен двама такива луди и вобще не се прибраха аз спирачи по банкета само и само да се разминем без да ни размажат. и други двама с мерцедеси: след 50м започва магистралата 3 платна......а тези тъпаци светнали лампите и едвам намалиха зад мен (който знае откъде започва магистралата от шумен за варна) има един участък от 1км. дето караме в две ленти всички коли, там си е почти винаги опашка докато стъпим на магистралата ама тези кретени не могат да изчакат , как не ме отнесоха отзад не разбрах, после единия понеже нямаше място замалко да отнесе табелата където започва магистралата понеже не може да изчака 1 секунда и кара срещу колоната натисна човека за да може да се прибере и после отпрашиха..........просто ??????ЗАЩО ГОЛФ, МЕРЦЕДЕС И БМВ = 99% КРЕТЕНИЗЪМ НА ПЪТЯ, то това си е направо диагнозаКАТ трябва като видят тези коли и да ги спират, че малко да им се проветрят мозъците преди пак да тръгнат
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

ти пък сега МЕРЦЕДЕС са ти виновни както са казали : простотията по хората ходи (не по Бенц-овете)между другото и аз много се дразня на подобни КЕЛЕШИ
    ● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
    o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o

Коментар

Знаеш ли защо е така. Отговора се чу преди няколко дни в пресата. Сина на шефа на КАТ зимал пари за да "оправя" актове и да не регистрират отнетите контролни точки. Замисли се малко. Кой има пари да си оправя актовете. Ние простосмъртните ли ? Или ония с лъскавите возила. Какъв респект да имат към полицая след като знаят че ще им оправят актовете? За тях правила няма. Освен това, ние сме сигурно единствената държава която НЕ МОЖЕ ДА СИ СЪБИРА ГЛОБИТЕ. Закона така е написан че никой не може да те накара да си платиш глобите освен ако не си изряден платец, или не ти трябва бележка от данъчното че не дължиш данъци. В началото на годината се стигна до свинщината да няма кой да събира глобите от КАТ. На държавата не и трябват 50 милиона годишно. Няма да събира парите от нарушителите а от изрядните българи които като си получат пенсийте на 1-вото гише в пощата си я исипва на 2-рото за ток и вода Дано ги приемат бързо мерките на Румен Петков и Орешарски. Те предлагат ако до 1 месец не си платиш АКТ-а да ти взимат книжката и регистрационния талон на автомобила. А не сега като отиде в КАТ да си вземе контролния талон и да вика : "Нямам пари". Като нямаш пари, няма да караш! Тая кола да не върви с минерална вода??? Нали за да караш трябва да сипеш гориво => пари имаш, но нямаш желание.

Коментар

наистина простотията не ходи по колите, а по хората ... примерно какво ще кажеш за леля ми, която онзи ден си купи Голф 5 ? Вярно, че не е много добра шофьорка, но все пак тя не прави такива "мутренски" изпълнения ... Колегата на майка ми пък си купи мерцедес... Той също си кара напълно нормално... Има много изключения ... даже веднъж един с Фиат Темпра щеше да ни отнесе челно ... има ги всякакви ... зависи от човека, а не от колата ... може и трабантче да кара и пак да кара така ... И все пак си прав де ... повечето карат мерцедес, бмв, за голф не чак толкова колкото другите две, но и голф са така ...

Коментар

еми то по принцип така е то си е до човека, ама за 1000км. около 10-тина голфа ни изпревариха и всичките направиха ситуации бих казал доста опасни, при това ги гледам в огледалото как карат по принцип в насрещното и само се прибират, ако някой излезе, дори ми стана супер смешно вътре 5 човека голфа пуши ама 130 и едвам ме изпреварва ама отпред да е........по принцип карам доста по-бързо и не ги пускам такива келеши ама сега исках да направя икономия та около 90-100, ама не е истина да се правиш на рицар с такава трошка, а онези с мерцедесите не ги разбирам......като светнали тези лампи и те притискат или карат срещу теб, какво очакват, еми ако няма къде да се прибереш, ами ако е някой млад шофьор........тези трябва да ги съдят за убийство, че то ако се блъсне мерцедеса в едно уно, какво ще стане????, а те като светнали тези светлини и сякаш са си купили пътя.........ПРОСТАЦИ
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Веднъж ме изпревари един Голф-2, дизел. Изпревари ме рисковано, изнервих се, но реших да се гавря с него. Оставих го да дръпне стотина метра, след това 4-та, щрак ключето на бензин и изключих климатика. Карах около 10 километра на една педя след. Юношата бледен вътре като ме видя че го наближих за секунди сигурно свали на 3-та на около 140 км/ч, Може би Голфа не можеше да вдигне по-вече.. Имаш чуството че ще му изкочат сегментите от ауспуха. И не мога да се начудя на такива хора. карат сапунерки, пък се мъчат да поддръжат 200 км/ч.

Коментар

ей това имам предвид, той душа под наем носи ама да ме изпревари...........брей голям герой, няма проблеми такива винаги ги пускам да бягат ама ако го настигна пак както си карам с постоянна скорост изпреварвам го и повече не го пускам, а ако се келеши виж тези са опасни по добре да спра да пия едно кафе и да си почина отколкото да се правим на състезатели, все пак карам Темпра и ако за колата има резервни части за мен и жена ми няма.......
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Не са колите виновни!Още не е измислена такава екстра, която обучава шофьора на шоферлък Аз от време на време също карам Мерцедес, ама не ги правя тия неща.И ако питате защо - ще ви кажа:Не защото съм толкова стриктен или пък ултра добър, мега професионален шофьор, ами защото ме е страх!Признавам си - страх ме е... защото съм ги виждал всякакви ужасии, които се опитвам всеки ден да забравя... но не мога
                FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

phoenix написа:
                  ...и ако за колата има резервни части за мен и жена ми няма.......
                  Много добро изказване! Евала!Получаваш едно "пръстче нагоре" в репутацията си
                  FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Скоро във Фишки.нет имаше една снимка от катастрофата на Тодор Александров (един голф обърна линейка). Коментарът под снимката: "Българския голф не отстъпва пред никой"Всъщност не е от колата. Шофьорът е важен. Просто добрите шофьори не ти правят впечатление на пътя, а някой като направи кретения и го забелязваш. Е, т.к. голфовете са супер много, кретените са супер много, еми естествено е и кретените с голфове да са значително количество.За големите и мощни коли е малко по-различно. Мен най ме е страх от джипове - кайени, туареги и т.н. - удар с такъв и край.
                    Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

За съжаление масовата диагноза е ГОЛФ, но искам да кажа и следното, което ми се случи вчера!Пътувам от София за Бургас (за съжаление служебно). Някъде към Сливен ме изпреварва ФИАТ Браво с тъмни стъкла отзад и 4 младежа на видима възраст 18-22г. Номерът на колата беше СА 1539 ВА Ако все пак това го прочете шофьора искам да му кажа:... Пич, не винаги ще попадаш на съвестни шофьори, които като видят някой пубер като теб да се лашка като Шумахер (ШУМАХЕР Е САМО 1 ) по пътя и да изпреварва малоумно ще ти направят път Запомни го това много добре, за да не те изчегъртват от асфалта някой ден Още повече возиш и други хора, за които си отговорен ...Написах го това и дано, който трябва да го прочете Сами виждате, че не колата е критерий за малоумщина Рядко ми се случва да видя ИДИОТ с италянска кола, но за съжаление ги има
                      http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                      Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                      FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                      FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Ако бяха само хората с ГОЛФ проблема - ОК. Като видиш такъв очите на 4 и гледаш да се разминеш с критична ситуация. Но за съжаление идиоти има много и карат различни коли. Дори наскоро ми се случи нагъл бакшиш /забележете с клиенти в колата/ да се прави на бабаит на пътя. Карам си аз в най-дясната лента и на едно островче където има малко повече място отдясно/лента за излизане от кръстовище/ - той тръгва да ме изпреварва и засича. Свирвам му да се осъзнае и да предотвратя удара - а той какво мислите прави изчаква да замина малко и ме изпреварва от другата страна и почва да крещи какво щяло да ми се случи ако още веднъж му се скарам. И о изненада 500 м по на горе разбирам на какво му се дължи самочувствието - спряла патрулка край пътя и приятелски поздрав между бакша и ченгетата. Ето това е, такива си мислят че като познават едно ченге и са царе на пътя.P.S. Само да уточня не наричам всички които карат таксита - бакшиши - защото това е професия и много хора си изкарват хляба с това. Бакшиши наричам именно такива малоумници с жълти коли. Казвам го да не се засегне някой колега съвестно работещ с "италиянка" като такси.
                        Punto SX 1.1 55

Коментар

Dodo 155 написа:
                          Рядко ми се случва да видя ИДИОТ с италянска кола, но за съжаление ги има
                          Не съм съгласен. Много притежатели на по-новички и мощни алфи например също карат безобразно. А пък честно да ви кажа, не мисля че притежателите на тези скромни колици голфовете по нещо се отличават от останалите. Просто голфът е масова кола и затова между голфаджиите има и доста калпави, опасни и неприятни шофьори.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            Dodo 155 написа:
                            Рядко ми се случва да видя ИДИОТ с италянска кола, но за съжаление ги има
                            Не съм съгласен. Много притежатели на по-новички и мощни алфи например също карат безобразно. А пък честно да ви кажа, не мисля че притежателите на тези скромни колици голфовете по нещо се отличават от останалите. Просто голфът е масова кола и затова между голфаджиите има и доста калпави, опасни и неприятни шофьори.
                            Така мислиш за голффовете, щото Перник е далечко от Пазарджик!
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                            X