Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новата реклама на Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Новата реклама на Фиат

Гледахте ли новата реклама http://www.manager.bg/news/charli-sh...eklama-na-fiat

Хехе, в стил Чарли Харпър
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Фен съм и на Абарт-чето и на Чарли Шийн (Харпър :D), но нещо самата реклама не ме кефи.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

На мене ми е интересно кой кара. Иначе не ми харесва само последната част, когато слиза и говори Ч.Шийн.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Фиатчето е много яко, ама Чарли изобщо не изглежда добре.
          Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
          Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

Одъртя човека, нормално е .http://www.youtube.com/watch?v=siWVg...youtu.beтаз е много по-добра
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Въпрос на вкус. 500 не ме кефи никак, какво остава за глупава реклама.
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Ако има втора част (съответно трета) на Италианска афера искам да е с Фиат 500 вместо с мини купър например
                Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Мен пък ме кефи забавения кадър.Създава впечатление на мощен дзвер.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                    Мен пък ме кефи забавения кадър.Създава впечатление на мощен дзвер.
                    +1
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Xaus написа:
                      Ако има втора част (съответно трета) на Италианска афера искам да е с Фиат 500 вместо с мини купър например
                      +1 макар че и Mini Cooper въобще не е за пренебрегване п.с. втората реклама пусната от Емо, определено повече грабва
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Абе мен нещо не ме грабва. Ако мацката е аналогия на колата, каймака върху циците аналогия на какво върху таблото на колата е?Като оная реклама на дамски превръзки в която жени си подаваха един чадър, а ако това е асоциацията за продукта значи си подават една на друга ползвани превръзки. Ей полудяха рекламните правачи.

Коментар

Working...
                        X