Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С какво да премахна боя от пластмаса на броня

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С какво да премахна боя от пластмаса на броня

Взех си броня втора употреба за Типото, което съм дал бабата да го кара, но е друг цвят по-светъл, което за жена е основния проблем.Мисля вместо да го боядисвам, което е излишно защото не си струва, да премахна боята от бронята. Типото е тъмно сиво и ще стане екстра - бронята ще остане черна. Въпроса ми е с какво да го направя и откъде се купува?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

’Терминатор’!Ама не съм сигурен какво ще се случи с пластмасата, защото съм го ползвал само върху метални детайли.

Коментар

Пескоструйка?

Коментар

Питам и с оглед на това - увреждането на пастмасата да е възможно най-малко.

Коментар

Ами пробвай терминатора от вътрешната страна дали влияе на пластмасата.

Коментар

ls1 написа:
            Пескоструйка?
            +1Пясъкоструя е най-добрия вариант, ще и придаде и приятен матов цвят, а и гаранция повърхноста ще е еднаква навсякъде за разлика от химиите... Аз лично бях почнал да подготвям броните на Чибурака преди години за боядисване и се пробвах да свалям боя, стъргах, препарати прилагах, жулих... Кауза пердута, накрая така си и замина Проблема е, че какъвто и препарат да сложиш, винаги при измиването и премахването има вариантда я дернеш, толкова лекичко колкото да ти се набива в очи и да те дразни...

Коментар

...

Първо си матирай бронята с шкурка, после си вземи спрей пластофикс( това което държи боята да не се лющи) и си я пръсни с черен матов спрей. Най лесния начин е този.Поздрави и пиши после какво и как си я направил
              Fiat Brava 1.6 16V 90HP
              Fiat Brava 1.2 16V 80HP
              Fiat Bravo 1.2 16V 80HP

Коментар

Абе като знам, че на ... 3-тия ден ще я отпере от некой тротоар не ми се занимава извъобщеизобщо, ама... Тъща! знаете...

Коментар

,,,

шшшшшшшшшшт тихо. На тебе тъща на жена ти мама Very Happy
                  Fiat Brava 1.6 16V 90HP
                  Fiat Brava 1.2 16V 80HP
                  Fiat Bravo 1.2 16V 80HP

Коментар

Кви терминатори mrgreen: Вземаш един спрей за 5 лева и я окъпваш

Коментар

Ако директно боядиса със спрей върху боята, нищо чудно докато я монтира на колата да се е олюпила :DА и един флакон няма да му стигне....П.П.Адаш, аз не знам, защо си мисля, че искаш да я направиш както трябва....

Коментар

Re: ...

dqnkov написа:
                        Първо си матирай бронята с шкурка, после си вземи спрей пластофикс( това което държи боята да не се лющи) и си я пръсни с черен матов спрей. Най лесния начин е този.Поздрави и пиши после какво и как си я направил
                        Пластофикса служи като грунд между пластмасата и боята..... Няма нужда да пръска пластофикс ако бронята е боядисана и никъде не е паднала боята. Купуваш си скоч брайт и я матираш, става за секунди. След това я обезмасляваш и пръскаш структура (продава се на спрей) хем ще стане черна хем и като оригиналдЪ

Коментар

Working...
                        X