ФЕРАРИСТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой има фиш за неправилно пресичане като пешеходец?
Collapse
X
-
-
Виж ся, който може да скочи метър и нещо ограда не е кой знае колко опасен, щото определено ще е добре подвижен, а и срещу него нищо не може да се направи.......ама заблудените пенсии няма да могат.......на Т. Александров например е безумно да няма преграда между двете платна между платната и пътя да речем........Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
dimaldim написа:Да, аз имам познат, фиша е с глоба 10лв. За пресичане на червена сигнализация. Един път и на мен са ми се карали, но не ми драснаха фишаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:съм се научил да гледам не само в платното пред мен ,а да наблюдавам тротоарите и поведението на всички.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Ами че то дупките напоследък са повече от пешеходците да го е ! Ся зарад някъ’ф малоумник дето не му се живее, да се пребия ли ? Лошто е че не раздават книжки за пешеходци, и да им вземат контролни точки и на тях. Я един домашен арест - 6 месеца без свудетелство за правоупрвление на два леви крака, за 5 неправилни пресичания, да видим ще има ли такива овце по пътя Винаги надупват шофьора. Никой не си прави сметка, че колата е машина, и колкото и да се грижиш за нея и да я поддържаш, винаги може да откаже да спре, или да се завърти ... иди че го пази оня тъпан дето пресича на криво. Мани бе ! Ба.. ти и културата ! Като каже "Ама аз съм с предимство !" ими скочи пред бронята на колата, направо ... някой ден ще ступам някой тъп пешеходец. Вчера пресен случай - наближавам пешеходна пътека, има легнал полицай, минавам през него с 2 км/ч а на тротоара три патки седят и гледат умно. Като не тръгнаха да пресичат, при все че пред мен нямаше коли поне на 100 метра, аз давам газ и те точно тогава решиха че са с предимство тяхната ... и такива майни отнесоха, щото трябваше да скачам рязко на спирачките ... Е такива ми идва нарочно да ги мачкам !!!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Съжалявам ама никаква не е акцията!! Одеве се прибирам към м.рудник пред патрулка стана работата и полицаите наблюдаваха УЖ,едно лапе едвам се влачи по шосето и то не на пешеходна пътека май май и е омръзнало на тукапните да пишат фишчета....Всичко е до манталитета на българина,и все пак хубаво правят! Мене единствения ми фиш бе за 25лв,че пиках в една градинка в Враца..еми човешко е нямаше градска тоалетна наблизо сеа....
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Tornado написа:съм се научил да гледам не само в платното пред мен ,а да наблюдавам тротоарите и поведението на всички.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Веднъж гледам две баби пешеходки спрели да си приказват на едно кръстовище по средата, а то не е някакво малко кръстовище, дори е доста натоварено. И понеже бях с жената я издърпах да се изнесем по-бързо, че не ми се гледаха мозаци и карантии по пътя.Някой въобще нямат инстинкт за самосъхранение и си мислят, че са на бустана.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
И според мен глобата е малка, но всички или пресичаме, или сме пресичали неправилно, друг е въпроса как - дали сме се огледали и дали се влачиме. Тези, които се влачат най-много ме дразнят, все едно е техен пътят, пък особено вечер, когато трудно се виждат - ужас. А тука из Люлин м/у тесните улички направо е трагедия, изкачат бабетата измежду колите и хич не им пука, да не говорим, че ходят и на средата на пътя и като им свирнеш да се мръднат ти мятат с чантичките. Щом възрастните нямат елементарно възпитание, какво остава да кажа за нас младите.... Добре, че някои хора сами си го изграждаМЕ
Коментар
-
Да, така е, всички сме пресичали неправилно, но някой можем да си направим сметка как да пресечем, както можем да си направим сметка като преминаваме през кръстовище с автомобила. Въпроса е че куките няма как да знаят кой знае и кой не, както и ти като си зад волана не знаеш оня дето се кани да пресича, на неправилно място колко му е акъла и ще пресече ли безопасно или ще ти изправи косата с неадекватното си поведение. За това, трябва всички които пресичат неправилно да бъдат глобявани със същата сума, с която се глобява водач, който не даде предимство на пешеходец, стъпил на пешеходната пътека. Имал съм странни случаи с пешеходци, дори един щях да го ошамаря пред ченгетата. Тъпъна пресича на пешеходна пътека, четейки заглвията във встника който носи, и с цалото си нахалство се спря по средата на пешеходната пътека да се звери у вестника, точно пред клата ми. Нямаш идея какво му чуха ушите като смъкнах стъклото Имаше патрулка на КАТ на 5 метра след пешеходната пътека, онея щяха да пукната от смях. Е на такива пешеходци, и на пешеходна пътека да са, пак трябва да им се вземат едни пари. Ба... нахалството от страна на някои ! "Аз съм пешеходец, ше ме пазиш !" да да ама не Я като на "Кармагедон" 20 точки за бърза баба с бастунОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:...имаше патрулка на КАТ на 5 метра след пешеходната пътека, онея щяха да пукната от смях. Е на такива пешеходци, и на пешеходна пътека да са, пак трябва да им се вземат едни пари. ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Тва звучи чудесно, но е въздух под налягане, и чудо за 3 дни......докато с огради не се попречи на пешеходците да пресичат където не трябва, докато за тях няма нужните подлези и надлези, нещата няма да се оправят......тия акциики са само за отбиване на номера че скапаняци нещо правят.......Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар