Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой има фиш за неправилно пресичане като пешеходец?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой има фиш за неправилно пресичане като пешеходец?

Някой до сега има ли написан фиш от КАТ, ако е пресякъл неправилно?Някой знае ли свой познат, който да е глобяван до сега за неправилно пресичане?
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Да, аз имам познат, фиша е с глоба 10лв. За пресичане на червена сигнализация. Един път и на мен са ми се карали, но не ми драснаха фиша
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Сега даваха по новините, че има такава акция в момента.

Коментар

Един познат го глобиха 15 лева за неправилно пресичане...Ама подробности не знам...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Търново са много напред с мат’ряла. Още преди години (няма да уточнявам колко ), като студентка, имах познати, които се оплакваха, че са ги глобили, защото не са пресекли на пешеходна пътека.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Един познат,даже има регистрация в форума,ама кара Хонда :D Пресичане при Софийски университет/незнам точно къде,но предполагам над подлеза при Ялта/
            Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
            Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Аз скоро не съм бил пешеходец, затова нямам фишове, иначе със сигурност бих отнясъл една 10-ка за неправилно пресичане, понеже нямам нерви да чакам.А някой път се е случвало и като съм се отнесъл някъде само да се огледам и да премина, като после виждам, че светофара е червен за пешеходци.

Коментар

Мен като студент във Варна преди близо 30 години ме глобиха 10 лв., защото се опитах да пресека от катедралата към театъра. Ама аз супер нахален! От общо 6 плата, тъкмо бях преминал половината и една патрулка спря пред мен. Останалото е ясно!!!
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Гледам новините и не можах да повярвам на очите си.http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestv...ehodtsite.htmlСпециално в този район в който е сниман репортажа е истински ужас.ПП.Еййй до де сме стигнали...Полицая и прави забележка да пресече на правилното място,па тя дамата му се цупи все едно майка и я моли да измете пред блока.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тва звучи чудесно, но е въздух под налягане, и чудо за 3 дни......докато с огради не се попречи на пешеходците да пресичат където не трябва, докато за тях няма нужните подлези и надлези, нещата няма да се оправят......тия акциики са само за отбиване на номера че скапаняци нещо правят.......
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ники,лошото е ,че подлези,пешеходни пътеки и светофари има,но масово се пресича "овчата".Миналото лято след един трагичен инцидент пак имаше акции за неправилно пресичане.До нас има подлез,но масово пресичаха трилентов път над подлеза.Поседяха една седмица с бялата астра и понаписаха някой друг фиш и нещата се подобриха значително.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

През 1995 година на път към центъра на София на спирката преди хотел Плиска имаше пострадал пешеходец седнал на платното със счупен крак и разкъсноконтузна рана. На колежката викам да гледа на ляво, че гледката се падаше буквално пред носа й.На същото място възрастен човек на 5 м от подлеза ме пита дали може да пресече по платното. Казах му, че може, но няма гаранция, че ще стигне жив до другия тротоар и слезе по стълбите на подлеза.Някой хора въобще не са на ясно какво може да им се случи. Идват от места, където движението е минимално и не могат да си представят, че край тях автомобилите минават с 80-100 км/ч и само докато видят колата тя е минала през тях. Затова трябва да има глоби. Не си спрял на пешеходна пътека - 200лв. Пресичаш на непозволени места - 50 лв. Вместо по подлеза минаваш по булеварда - 500лв., а ако предизвикаш катастрофа 1000 лв. и покриваш щетите.А не като блъснат някой на Цариградско, шофьора в затвора, а глупака като си оправи потрошените кости да го съди за пари!
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Ники,лошото е ,че подлези,пешеходни пътеки и светофари има
                          Аз затова споменах и думичката "огради", но то ся е пари тва нали, желязото скъпо, труд по монтаж, изобщо има къде къде по мързиливи и неефективни решения......Иначе като има ограда и овцете няма откъде да минат и ще минат по пътеката все пак......
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

nikolovvd написа:
                            През 1995 година на път към центъра на София на спирката преди хотел Плиска имаше пострадал пешеходец седнал на платното със счупен крак и разкъсноконтузна рана. На колежката викам да гледа на ляво, че гледката се падаше буквално пред носа й.На същото място възрастен човек на 5 м от подлеза ме пита дали може да пресече по платното. Казах му, че може, но няма гаранция, че ще стигне жив до другия тротоар и слезе по стълбите на подлеза.Някой хора въобще не са на ясно какво може да им се случи. Идват от места, където движението е минимално и не могат да си представят, че край тях автомобилите минават с 80-100 км/ч и само докато видят колата тя е минала през тях. Затова трябва да има глоби. Не си спрял на пешеходна пътека - 200лв. Пресичаш на непозволени места - 50 лв. Вместо по подлеза минаваш по булеварда - 500лв., а ако предизвикаш катастрофа 1000 лв. и покриваш щетите.А не като блъснат някой на Цариградско, шофьора в затвора, а глупака като си оправи потрошените кости да го съди за пари!

Коментар

Ква е тая глоба 10 лева? Те за пътуване без билет те глобяват повече, нека тия 10 да станат 100, та да видиме дали ше пресичаме на 20м преди пешеходната пътека.
                              FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

Working...
                              X