Predatorsi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дънна платка
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Разбрах ,че хардът е заминал след многократни опити да се качи Уин ,които бяха все неуспешни...С различни версии и копия...В момента харда е вързан и не го отчита...Така ,че май съм се оказал прав...Венко ,споко аз все пак си я ползвам платката...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Разбрах ,че хардът е заминал след многократни опити да се качи Уин ,които бяха все неуспешни...С различни версии и копия...В момента харда е вързан и не го отчита...Така ,че май съм се оказал прав...Венко ,споко аз все пак си я ползвам платката...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
snake написа:Predatorsi написа:Наскоро имах проблем с компа:Изкарваше син екран ,само че се рестартираше и не можех да прочета какво пише...Тръгнах да преинсталирам и след ,като го направих ,прочетох "unable to load file system:ntldr is missing"...Стана ми ясно ,че хардът е бегал и директно си сложих Вина на втория хард...Засега проблеми нямам ,като изключим това с рам-та...Ама като се вземе в предвид възрастта на компонентите ,явно само процесорът бих използвал ,ако се заема с ъпгрейди....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:... Интересно ми е, кое е верният отговор? Защото и при мен, както и при теб от примигване на тока ми се е случвало точно тоя файл да "липсва". Оправя се и с проверка на файловата система, но къде по-лесно е да го копна от папката /winsys на флашкатаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
jenshen73 написа:.... Жив и здрав и да знаеш - в Университет не съм стъпвал!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар