Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фейсбуката умря!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Обикновено такива радостни новини са много кратки.Замислете се как сте карали едно време без ФФБ, без фейс, скайп и подобни.
    без ФФБ не ща да си мисля ква мъка щеше да е. другите, на практика, и сега не ги ползвам.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
      emzo написа:
      Обикновено такива радостни новини са много кратки.Замислете се как сте карали едно време без ФФБ, без фейс, скайп и подобни.
      без ФФБ не ща да си мисля ква мъка щеше да е. другите, на практика, и сега не ги ползвам.
      И аз така.Във фейсбука влизам само от време на време,а скайпа си ми е постоянно включен понеже не си изключвам компютъра в къщи,ноооооо без ФФБ голям рев ще е докато се примиря ако го хакнат :D
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Преди няколко месеца (почти година) беше станал някакъв проблем с нета и един Петък от обяд нета изчезна. Електроните писма изчезнаха (не се получиха), банкоматите блокираха и банките спряха. Беше си страшничко! Пари имаш, а джобовете са празни.
        Няма начин да няма начин!

Коментар

Ей най накрая да го спрат тоя .......Дано е за повече време.Държавата ще излезе от кризата веднага и бензина ще стане 1лв за литър.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
            Ей най накрая да го спрат тоя .......Дано е за повече време.Държавата ще излезе от кризата веднага и бензина ще стане 1лв за литър.
            Да не забравяме, че не всичко е пари, работа и т.н...трябва си и забавление чат пат...дори това да означава да откраднеш 5 мин за да си пишеш с някой авер
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Е, като е за пет минути на ден, добре. :D

Коментар

Колеги, извинявайте много, ама като станаха наводненията и загинаха българи - нито дума! А един малоумен сайт спрял за 37 секунди и край! Да си прережем вените групово, на три...

Коментар

Working...
                X