Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем с лаптоп

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странен проблем с лаптоп

Колеги, лаптоп на мой приятел има следният проблем:Отлепена видео карта. След ремонтиране(залепване) лаптопа тръгва,но след няколко минути забива и единствената възможност е да бъде изключен принудително. След нов опит да се пусне на екрана не се появява нищо. Тръгват вентилатора,харда и дисковото устройство. Под тръгване имам предвид,че се чува как заработват. На екрана не се появява никаква картина и не издава никакъв звук. След половин час може да бъде стартиран нормално,но пак се връщам на изходно положение след няколко минути. Влезнах в биоса за да видя дали ще зацикли там. Пуснах му някакъв тест на хард диска и отново заби. Възможно ли е това забиване да е в резултат от някакво температурно ограничаване,дефектирала видеокарта,кофти спойка? За информация лаптопа е НР с AMD процесор и видеокарта Nvidia.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Залепването явно е неуспешно. Тази работа със смяната на чипове е малко на хазарт. Може и да има прекъснала пътечка някъде из ... 5-те слоя на дънната платка.
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Наскоро бях пуснал подобна тема. ( http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=83178 )Без да правя реклама - колегата jenshen73 (или по-скоро неговия техник) се справи много добре и компа работи нон-стоп (нарочно го тествам) вече трета седмица.

Коментар

Знам за тази тема. Лошото е,че беше замлъкнал и след като го дадох за ремонт. на следващият ден написа,че вече е оправен.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
        X