Шефовете и те са хора! Като виждат, че нещата са в нормални граници, ползвал си служебния автомобил за твоя си работа и искаш да си платиш разходите, няма да ти направят проблем. Дори виждайки лоялността на служителите си може и да ги поущрят за коректността.Безспорен факт е, че монтирането на такава система в автомобила, дисциплинира водачите и води както до намаляване на разходите за гориво и консумативи, така също и за ремонти. Отделно и рисковете от ПТП намаляват!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да разбера дали колата има gps проследяване
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Въпроса ми беше чисто хипотетичен.Все пак може да не е за час,може за цяла вечер да си ползва автомобила ако иска.Съвсем друг е и въпроса с каква цел са монтирали устройствата.Дали с цел следене или със цел предпазване на автомобилите от кражба.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Стига с това, че върши еди кой си повече работа, като има гпс - всеки си има определена работа, това дали ще се мотае 5 или 8 часа е различно. Аз си имам ясна и точна работа за деня, която всеки ден е различна, това е, че някои дни имам работа примерно за 4 или 5 часа, айде 6 ч. - през другото време колата и аз съм свободен. Как мога да свърша 40% повече работакара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
VALIO_RACING написа:Стига с това, че върши еди кой си повече работа, като има гпс - всеки си има определена работа, това дали ще се мотае 5 или 8 часа е различно. Аз си имам ясна и точна работа за деня, която всеки ден е различна, това е, че някои дни имам работа примерно за 4 или 5 часа, айде 6 ч. - през другото време колата и аз съм свободен. Как мога да свърша 40% повече работаFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Да, спираш, пийваш кафенце, хапваш, вземаш жената от работа, пазаруваш, ...., но работата в крайна сметка пак си я свършил Както и да е, при нас е кьор фишек, няма такова нещо, карам си и си свиркам Ако искате да сте по-спокойни ударете ключа на тематакара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
VALIO_RACING написа:Стига с това, че върши еди кой си повече работа, като има гпс - всеки си има определена работа, това дали ще се мотае 5 или 8 часа е различно. Аз си имам ясна и точна работа за деня, която всеки ден е различна, това е, че някои дни имам работа примерно за 4 или 5 часа, айде 6 ч. - през другото време колата и аз съм свободен. Как мога да свърша 40% повече работаSteliyan's Life!
Коментар
-
VALIO_RACING написа:Ами това е съвремието ни все още, не виждаш лиSteliyan's Life!
Коментар
-
И аз имам GPS в служебната. Карам я от почти година. Свиква се с тая джаджа, даже вече не помня, че я има Не правя някакви, кой знае какви забежки, може и за това да съм спокоен Май с колегата VALIO_RACING имаме подобни работи. Не е прав Женшен за точното време на изпълнение на задача, щото естеството на работата е различно. Аз съм търговец и никога не мога да кажа, колко време ще трае една среща с клиент. Може да е 5 минути, може да е няколко часа......може да отидем на обяд, на вечеря, ако се наложи и никой няма да ме пита, що така. Ако не е безсмислено разбира сеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
@iee: Ако си техник, който е свикнал да върши работа за 10 минути за час - ще се научиш много бързо да си вършиш работата в правилното време.Иначе GPS на служебен автомобил се слага по няколко причини, поне според мен:- да се намали злоупотребата с него- да се намали шанса за кражба- да се знае маршрута на подопечните и да се контролира същия- да се намалят "кафе" почивките на персоналаОбщо взето - една инвестиция в GPS на служебен автомобил се диктува не от гъзария, а от нужда.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар