Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да разбера дали колата има gps проследяване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    @iee: Ако си техник, който е свикнал да върши работа за 10 минути за час - ще се научиш много бързо да си вършиш работата в правилното време.Иначе GPS на служебен автомобил се слага по няколко причини, поне според мен:- да се намали злоупотребата с него- да се намали шанса за кражба- да се знае маршрута на подопечните и да се контролира същия- да се намалят "кафе" почивките на персоналаОбщо взето - една инвестиция в GPS на служебен автомобил се диктува не от гъзария, а от нужда.
    Глей ся....аз не съм конфликтна личност хич....ама взе да прекаляваш нещо ми се чини. Моето време за работа няма ти да ми го определяш, аз ще реша дали ще работя до полунощ или до 2 след обяд. Щом си върша работата всичко е наред. Няма просто как да сравниш 2-те работи.Иначе по темата и аз съм за GPS-a, щото си е друго все пак да знаеш, че има контрол
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

niko09 написа:
      http://www.dealextreme.com/p/car-cigarette-powered-gps-blocker-black-12-24v-106826?item=2Примерно...
      Той тоя, който плаща да му слагат GPS в колата не е чувал никога за тия неща - просто го сърбят едни пари. Аз пък лично ако някога платя да следя някой - ще настроя така системата, че на 15 минута без обхват - да гасне двигателя... Айде да видим колко сме тарикати? @iee: Някъде да съм определил точно пък твоето време за работа? Или четеш както ти оттърва, че да се направиш на жертва? Говоря в общ план. Същото е с камерите в магазините и офисите - дори "фалшивите" камери имат огромна успеваемост в намаляване на кафе паузите и ползването на компютрите за пасианси
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
      X