Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да разбера дали колата има gps проследяване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм участвал в разработването и после в масовото производство на един модел такова устройство , преди това съм бил технически съпорт на голяма немска компания която произвежда всякакви подобни, а сега работя във фирма която оперира подобна система.Само за пример ще ти кажа че се хваща източване на една туба нафта от маркуча за обратната нафта на локомотив в движение

Коментар

Този път и аз ще вляза в ролята на моралист. Хем всички българи "реват", че доходите им били ниски, а цените високи, хем не искат да работят, за да си повишат доходите, а само търсят начин за заобикаляне на всякакви правила. На един му спряли скайпа на служебния компютър, друг иска със служебна кола лични дела да върши, трети се притеснява, че не може да скатае 15мин ,за да хапне, .............И накрая - малка ми е заплатата.Ако една фирма е наела 10 търговси агента и е закупила 10 автомобила и всичките 10 служителя скатават и не могат да обходят маршрутите, се налага наемане на 11-ти служител и закупуване на още един автомобил. И понеже тази фирма работи с 20% печалба, не може да плаща повече на своите служители. Така вместо 10 човека да получават по 800лв, се получава 11 служителя по 727лв.ВСИЧКИ ЧИСЛА СА ПРИМЕРНИ. Всяко съвпадение с действителен случай е случайно....
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki,тия неща щом ги има и по "белите" страни,нали се сещаш ,че не само ние сме калпазани. Само дето Ханс ги е обсъждал тия теми преди години.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Еееее, щом всички крадат - значи няма проблем.

Коментар

ls1 написа:
            Еееее, щом всички крадат - значи няма проблем.
            Еееее стига де.Писнало ми да слушам как сме най-крадливото племе на света.Нима другаде няма престъпност?Нима в тия белите страни не се чудят как да скатая данъци и такси???Вие го изкарахте нашето едва ли не национална черта на българите.Не казвам ,че е нормално да се краде,а е нормално да се помисли ,че щом са взети такива мерки ,значи и там е имало проблеми.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Stefanaki,тия неща щом ги има и по "белите" страни,нали се сещаш ,че не само ние сме калпазани. Само дето Ханс ги е обсъждал тия теми преди години.
              Що ми се струва, че по белите страни тези работи ги правят разни Ахмед, Иван, Зоран и Митрапутра И то от едни 10-20 години насам - откак са технически възможни подобни решения - всички цивилизовани страни са пълни с "нецивилизовани" шофьори - и точно за тях са измислени тия системи.

Коментар

Не ние го изкарваме национална черта, а ти го изкарваш ненационална черта. Ние казваме че се краде, твоя отговор е - ами то навсякъде се краде, и за теб това изчерпва темата като ’проблем’. Т.е. За теб виновността е само когато е уникална. Всичко е наред щом цялото общество краде. Всичко е наред щом всички да убийци. Всичко е наред щом всички са изнасилвачи. Звучи абсурдно нали? Ами това е твоята теза всъщност.

Коментар

ls1 написа:
                  Не ние го изкарваме национална черта, а ти го изкарваш ненационална черта. Ние казваме че се краде, твоя отговор е - ами то навсякъде се краде, и за теб това изчерпва темата като ’проблем’. Т.е. За теб виновността е само когато е уникална. Всичко е наред щом цялото общество краде. Всичко е наред щом всички да убийци. Всичко е наред щом всички са изнасилвачи. Звучи абсурдно нали? Ами това е твоята теза всъщност.
                  Благодаря.Роден си за психиатър.Мнооого ми харесват хората които преиначават чуждите думи с някаква си измислена и неясна идея.Истината е ,че се краде у целият свят,дали ми харесва или не,това е положението Фройд.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз следя темата от начало, и все си мислех, че ще и ударите ключа . Иначе имам приятели по фирми, кой с GPS кой не. Ама не злоупотребяват. Питат просто, шефе може ли? Толкова ли е трудно? България, Гърция, Сърбия, Македония, че един ходи чак до Дубровник, и се върна през Албания. Естествено плащат си горивото, и проблеми няма.Не могли банички да си купят. Хайде моля Ви се, за друго иде реч .
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Естествено, че за друго иде, на кой не му е ясно, баничките просто го подметнах на майтап Нашият случай е различен, никой не е казал, че като питам няма да взема колата, ама няма да питам през ден, я Момчета, темата е за нещо съвсем различно, но в момента няма какво да го обсъждаме. Изясни се, колкото се изясни, сега почнахте да се драчите безсмислено. Никой няма нужда от това.С две думи - в Б-я се въртим в омазган кръг и винаги ще го има това - ниски заплати, много работа, гледане какво може да се спести, да се прибере, използва... това е ниската мотивация, шефовете също го знаят, но не им пука, че нас, изпълнителите ли? Има си хора, които трябва да мислят за някои неща, ние мислим как да им минем отзад, както те ни минават с ниските заплати, елементарно е, но не говорим в момента за това.Със здраве на всички
                      кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
                      кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

Красьо ами да, нали и аз това казвам, щом навсякъде се краде значи всичко е наред.

Коментар

VALIO_RACING написа:
                          Естествено, че за друго иде, на кой не му е ясно, баничките просто го подметнах на майтап Нашият случай е различен, никой не е казал, че като питам няма да взема колата, ама няма да питам през ден, я Момчета, темата е за нещо съвсем различно, но в момента няма какво да го обсъждаме. Изясни се, колкото се изясни, сега почнахте да се драчите безсмислено. Никой няма нужда от това.С две думи - в Б-я се въртим в омазган кръг и винаги ще го има това - ниски заплати, много работа, гледане какво може да се спести, да се прибере, използва... това е ниската мотивация, шефовете също го знаят, но не им пука, че нас, изпълнителите ли? Има си хора, които трябва да мислят за някои неща, ние мислим как да им минем отзад, както те ни минават с ниските заплати, елементарно е, но не говорим в момента за това.Със здраве на всички
                          Сега да очакваме включване от един конкретен участник в дискусиите, странно все още как го няма
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Кой е тоз’, някой наш човек ли
                            кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
                            кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

batproho написа:
                              Сега да очакваме включване от един конкретен участник в дискусиите, странно все още как го няма
                              Ще дойде тя, ще дойде ...
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Темата се изроди и си мисля да й прасна ключа преди ’тя’ да се е включила А иначе по самата тема - нашите коли имат такава система повече от 5 години, всички знаят че има такива системи и определено има ефект от това.Не става дума за купуване на банички, за това никой никога не е направил проблем, както и за вземане на дете от училище или от градина, както и за ползване в разумни граници след работно време.Както шефа казва - по добре да ви разреша, отколкото да го правите тайно и да ме лъжете... Така стои и въпроса със служебните телефони при нас - който е прекалил му се напомня да си сметне личните разговори по разпечатката и да ги каже в счетоводството за да му бъдат отдържани.... Ако си си в лимита обаче - няма такова нещо, само ако си превишил лимита или имаш ’специални’ разговори и смс-и - импулсни, дарителски и т.н - те се плащат безусловно. Преди две години като си сменях колата близо месец карах постоянно едно служебно 206, че и най хубавото даже - четиривратото с климатик Просто помолих шефа защото съм останал без кола да взема каквото и да е, за да мога да се придвижвам - той каза да взема което реша, без да преча на колегите, но такова че да ми е удобно ( не кучкарник ). Накрая исках да си платя километрите ( към 400 градско ) и ми беше отказано.Та така - пиша ви тези неща за да ви кажа че ако нещата са поставени правилно - системата не пречи, даже помага, ама ако основната цел е да се возим нон стоп без пари - не става.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X