Винаги може да се измисли нещо ...Но както казах това не са само някакви устройства монтирани в колите както повечето хора си го представят, а цяла система. И ако тя е направена кадърно и се ползва пълноцено повечето интервенции се виждат. Най-малкото като се погледне статистиката и се види че при един шофьор системата има проблеми, а при друг няма може да се направят съответните заключения. Режат се кабели, увиват се антени със станиол, махат се предпазители ... практиката показва че като плати веднъж от заплатата си ремонта или един изгори във фирмата дисциплината рязко се покачва А само слухът че ще се монтират "GPS-и" кара някои хора да напуснат веднага работа - сещайте се за какво са седели там ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да разбера дали колата има gps проследяване
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:А със закупуване на такава джаджа(GPS заглушител) ефект има ли ?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd,ей тука един цитат за продукта.Сега на теб ли да вярвам ,на тях ли да вярвам???Това е GPS заглушител предназначен за автомобили, захранва се с 12V - просто трябва да го включите в гнездото на запалката на вашия автомобил. С това устройство ще блокирате всякакъв GPS сигнал като по този начин ще се предпазите от проследяване. GPS заглушителя не влияе на радиото или на мобилния ви телефон.
Коментар
-
Преди година,две..имах следния случай..Идва ми клиент за най обикновен монтаж на CD.Гледам някой се е закачил на инсталацията за кар аудиото(което най го мразя).Питам го какво е правено,за какво са тея кабели..Тои вика незнам..И в момента в който ги резнах, му се обадиха да питат какво става..Че се наложи да ги вързвам пак..Хах..Оказа се че са вързали там GPS-са..Аматъори...А самите устройства ги слагат най често около жабката(на служебните автомобили)П.С..Струва ми се че всяко едно заглушаване или спиране на захранването на устроиството се отчита веднага при диспечера...няма отървияяя..хахаFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
krasio_79bs написа:nikolovvd,ей тука един цитат за продукта.Сега на теб ли да вярвам ,на тях ли да вярвам???Това е GPS заглушител предназначен за автомобили, захранва се с 12V - просто трябва да го включите в гнездото на запалката на вашия автомобил. С това устройство ще блокирате всякакъв GPS сигнал като по този начин ще се предпазите от проследяване. GPS заглушителя не влияе на радиото или на мобилния ви телефон.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Е ако вляза у подземният гараж на МОЛ а и няма покритие,ръгна тая щуротия в запалката,след което изляза от гаража и си свърша работата за час.След като си свърша личната работа и пак вляза в гаража ,махам джаджата и пак съм у играта.Не става ли така?преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Най-често това се прави с цел предотвратяване на кражби, особено ако се превозва скъпа стока. Дори съм чувал, че в стоката слагали GPS устройства. На един приятел му отмъкнаха чисто нов бус Мерцедес Спринтер в София и може бе се е стиснал (тогава бяха скъпи тия естри преди 12-13 години) и остана без него заедно със стоката! Дидо може да го познава, защото и той е от Ямбол.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Е ако вляза у подземният гараж на МОЛ а и няма покритие,ръгна тая щуротия в запалката,след което изляза от гаража и си свърша работата за час.След като си свърша личната работа и пак вляза в гаража ,махам джаджата и пак съм у играта.Не става ли така?
Коментар
-
Immortal, +1Колко по-лесно е да попиташ дали може да ползваш колата... Мен лично това много повече ме дразни. Може да седиш да мислиш сума ти варианти да надхитриш "системата", но не и просто да попиташ...Просто в България служебната кола е може би най-желания бонус, независимо от заплатата...
Коментар
-
Immortal написа:krasio_79bs написа:Е ако вляза у подземният гараж на МОЛ а и няма покритие,ръгна тая щуротия в запалката,след което изляза от гаража и си свърша работата за час.След като си свърша личната работа и пак вляза в гаража ,махам джаджата и пак съм у играта.Не става ли така?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар